Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hely

Hely

Ojla…….upam, da se mi čimprej oglasiš……..na katerem koncu A. delaš?

Civilni Generalštab!
Jasno?
Sp

Ne………….je megleno…………..rabim bolj podrobno………

hmmmmmmm
sej se vidmo

Jst bi tudi katero poznala … :((((((((((((((((((((((((

He he … zanimivo zanimivo to … … he he … a sta prjatlce? :))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Danes sem že papcala, zato me ob 12.00 ne bo v M………Prosim te……..a si al nisi tudi ti na M?

ja, sošolka, hhihihih hehe…pa ne okol govort…

cmokca

No……sej sem vedla………hi, hi,hi……..Jebenti kakšno naključje kaj? Povej mi še to….pa še katera od vaših tako »skaklja« tle gor kot medve recimo?

nobena…
pa tud jst drgac ne, samo zvečer… sej verjetno veš kako je pr nas…

bodi pridna… imaš lep trebušček, ma sem ga opazla šele prejšn tjedn…

cmokca

Sej tudi jaz skori še vedla nisem za net…..dokler nisem ostala brez šefa……in zgleda, da bo še par mesecev tako……..Trebušček pa…..ja raste…….

Evo……….zdaj vidiš BGV………….ne samo prjatlce…….smo bile sošolke………….he, he, he….Pa misliš, da nas bi ti poznala???

aja, lohk de rejs…
ma pole vejš kira sem? al še ne?

čaubau

Vem, vem……….upam, da tolk le nisem falila……..Sej si iz B?

Ha ha ha ha ha … :)))) … ta je pa dobra … :)))))))))))))))) … sošolke … :)))))

Ej … kako je majhen ta svet … :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Nimaš kaj………..vidiš kako to rata…………Zdaj bomo pa še tebe izvohali:)))))))))))))) CMOKA

Eh, res je smejšnu vse skupi…

Od 15 ljudi na forumu izmed 2 miljonu Slovencev, se midve dobimo tjegor…

oštja, beštja…

moja grande anonimnost je šla u maloro…

ben, ne pravi neč ukuli, kar si prebrala tljegor… hehe, sploh od ljubimca… ;)))

čauči zvezdika

Ma bem……..upam, da se tudi danes še kaj “srečamo” tle gor…če že ne kje po A…. Se bomo pa zmenle in šle na pijačo……..O.K.?

He he … :))))) … vi kar vohajte … sam jaz sem se skrila v zaboj kave (kava skrije vse vonjave) … :)))) … .. … he he he … ;)))) :))))))

lp, Bgv

Pa res neki diši po kavici………da nisi kje tu blizu?:))))))))))

To bom jaz zblebeetal…če me ne podkupiš s čim.
😉
Sp

mouči smotko, ti bi mi lohk tu že kej prej pršepnu… ma si tihu ku ret ku je za kej konkretniga povjedt!!!!!!!

čauči

Hi, hi, hi…….Helči……..ne se jezit…….A te daje lakota??? He, he, he…

Veš ti Zvezdica naša!Eni tukaj res vemo o drugih precej več,kot bi se tokalo.Smo pa fer…no,vsaj do zdaj smo bili in upam,da bomo taki tudi ostali.Ker vidim,da večina od vas drži informacije,ki so lahko delikatne zame in za koga drugega,samo zase…potem sem takemu pripravljen zaupati tudi kaj več o sebi.
Sp

P.s.: tvoj mail v profilu ne dela ali ni pravi!Vrača pošto!

Sem zamenjala zaradi ene stvarce……….mail pa je še vedno isti, kot sem ga imela mutka@pinkponk.com…pa piši madona!!!!!

Nisem zdržala………sem ratala lačna……..in šla ven po tortico……in zdaj……….kaj bi rekla……..madona, spet me lakota daje…………..

New Report

Close