hely…glede včeraj in dižeka….upssssssssss
..ko niis ravno kazala nekega navdušenja…..no.kaj pa rečeš na tole….
………….Oba sva bila že čisto mokra. Prijela me je za roko in me povlekla za sabo. Stekel sem za njo in opazoval njene boke, kako se pozibavajo pred mano. Pot naju je vodila mimo naselja hiš, po ozki stezici do nizkega gozdička, poraščenega z nizko travo in prepojenega z opojnim vonjem svežega zraka. Tekla sva kot brez cilja, le tu pa tam sva zaznala odmev mestnega vrveža. Dihala sva s polnimi pljuči. Kmalu sva prišla do prvih dreves.
Naslonila se je na deblo smreke, ki je bila najvišja v malem gozdu. Čutil sem, da jo je začelo malo zebsti, saj je imela na sebi le majhni cunjici, pa še vse mokri, kateri sta se lepili na njeno golo, napeto in pričakovanja polno telo. Neznana sila me je prisilila, da sem jo potegnil v svoj objem. Čisto se je privila ob mene in glavo naslonila na mojo ramo. Postalo mi je všeč in kljub grmenju in nevihti sem užival. V mislih sem imel samo to, kako bi jo nastavil na svojega korenjaka in jo porival cele noči. Očitno je moške zelo dobro poznala in vedela je, da me je čisto vzburila. Z roko je segla v moje hlače in…………………………upssssssssssssss…tuki pa ti nadaljuje…če upaš….hehehehehhe in znaš, seveda……..
… vsa mokra in podhlajena sem čisto odrevenela………. kajti v hlačah ni bilo nič. V dežju in hladu, je kljub vznemirjenju, vse poniknilno neznano kam… Vsa jezna sem prhnila vanj….. spet si zamoču……. “Jaz se ne grem več”, sem zajokala “nimaš me rad”. In stekla sem skozi gozdiček domov. Med potjo sem še par gobic nabrala, ki so se po dežju v hipu dvignile iz tal. Doma sem si od žalosti pripravila skledo rdečih mušnic…
saj si prav napisala….DOMA!!!!!!!!1 je tak..kaneda…hehehe
Seksata dva mladoporočenca. On njej: “A je noter?”
Ona: “Mislim, da ne.”
On:”Ja, zunaj ga pa tudi ni.”
hahahahhahahahahah
mal od doma pridi…pridi k meni….upsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss…potem pa boš videal, kaj mokrota ..mislim dežek……lahko naredi
zakaj pa nisi dobro pogledala…tam v gozdi……hehe…a veš, kaj bi bilo,če ne b takoj pobrisala ampak se prepustila…….da ti namignem…ehheheh
…………….Bil sem šokiran. Čvrsto ga je prijela in drkala. Z eno samo kretnjo sem potegnil z nje kratko premočeno mini krilce, pod katerim ni imela ničesar. Roko sem spustil na njeno ritko in obmiroval. Privzdignila je nogo in jo prislonila na moj bok ter mi tako omogočila prost dostop do svoje muce. S prstom sem prodrl vanjo in ji dražil ………….. Zelo si je prizadevala, da bi slekla mojo mokro obleko. Kos za kosom me je slačila, da sem kmalu ostal brez vsega in se tudi sama znebila vrhnjega dela. Sklonila je glavo nad mojega …………….. in si celega dala v ………… Bil sem v nebesih. To mi ni naredila še nobena…………………
hely…pa še ni konec…upssssssssssssssssss