hely…srce..a imaš ti rada
misliš, da je že kar malček neokretna…ehhehe…bogi možek….še dobro, da nima nobega ljubimca…upssssssssss………..
no ja, polej je pa potolaživa:
Veš hely, to nič neč narobe…čisto običajno, da zanska izgubi sexualni apetit….in neč se bat, saj bo cež 12 mesec bolje…..ane Zvezdika??!!!
hihihi
pa pa smrkolinke
, da je sploh in oh……dokler se ne sooči s krutim vsakdanim……
čuj srce, saj nisem vrpašal za mnenje tvojega spošovanega mladoporočenca..hehehehehehehetak, da ne bluzi kar tja v tri krasne…hihihi
helyka, ne nori preveč, nečem da mala punčka pride na svet sva živčna….mogoče, je to moja zadnja deklica…upssssssss..nme bit tak huda no, saj izkušnje se nabirajo skozi leta…ti si pa komaj nehala mlekca pupat..hehehehehe
čuj srce, pa ne izzivaj toliko, s tem, če upam pridet preverit…se lahko zgodi, da boš polej ugotovila, kaj imaš doma….heheheheheheheh
tak da za danes….avola enega velikega mokrega cmokija……..ti garantiram, da ga tam še nisi dobila….upsssss
pa kaselček poglej…heheheheh
he he…. no comment………
enga smokija tudi tebi……. pa lep večer…. hmmmmmmm…… pazi, da te spet ne z valjarjem………… poink po kepci…….. hihi……. da me ne boš potlej spet prosu, da ti hladne obkladke gor stavim……… he he……. smrkolin……. a ti manjka mlekeca………….. hihihi
čauči…… in kot obljubljeno…… enga smooooookija zgoraj levo
a, haha……….. a ti si pa copata……….. iiiiiiiiiiiiiiiiii hihihi…….. a pride z valjarjem??? o boga tvoja kepica kosmata………….. jooooooj, auččččč
ma ne, zvečer verjetno se možeku posvetim, ker je tako priden in me pusti počivat…………..
te kej smoknem jutri zjutrej………. v kaslček rajš, da ne bodo vsi vedli….. se strinjaš?