Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hely…srce..a imaš ti rada

hely…srce..a imaš ti rada

khmm…..tičke??

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

ne………. rajš imam tičkote ;))))))))))))

Ma sej je mislil une tičke……(goveje zrezke s pršutko…pa sirčkom in kumarco not) o:))))))))))))))))))

The best in life is free

si sigurna? ;))))))))))

eh, teh tičkov pa ne bi jedla…….. bljak mi je goveje meso……… ;(((((((

Ej……….nimaš pojma kolk pride okusno….ko je zraven še pršutka, pa sirček…..mmmmm…..Sicer pa…………sej če ti ni všeč….si lahko prilagodiš po lastnem okusu….pa daš od pujseka zrezke recimo:))))

The best in life is free

heheh…….da vaju ne bi jaz nekam ugriznil…hehehehheheh…….

sem mislil tiče…recimo škrjančeka…ehhehehehehe

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ooooooooooooooo, škrjanček mooooooj, kako si kaj?

piši mi kaj , daj nooooooooooooo :)))))))))))

pišem..kam????…ne razume čist dobro..mal namigni…hihiihi

ti moja mala helyka..ehhehe…skoz bolj me mikaš……..a si sedaj že kaj okorela…mislim okrogla…hehehehe

pa pa

:)))))) Razi, Razi…………. Ne prehitevaj no:))) Pusti času čas:))))

The best in life is free

misliš, da je že kar malček neokretna…ehhehe…bogi možek….še dobro, da nima nobega ljubimca…upssssssssss………..

no ja, polej je pa potolaživa:

Veš hely, to nič neč narobe…čisto običajno, da zanska izgubi sexualni apetit….in neč se bat, saj bo cež 12 mesec bolje…..ane Zvezdika??!!!

hihihi

pa pa smrkolinke

lump… nič ni res! še prav poskočna sem, da veš! in kilogramčkov še ni opazit in vse kiklce so mi še prav!
si upaš pridt pogledat? ha ha

, da je sploh in oh……dokler se ne sooči s krutim vsakdanim……

čuj srce, saj nisem vrpašal za mnenje tvojega spošovanega mladoporočenca..hehehehehehehetak, da ne bluzi kar tja v tri krasne…hihihi

helyka, ne nori preveč, nečem da mala punčka pride na svet sva živčna….mogoče, je to moja zadnja deklica…upssssssss..nme bit tak huda no, saj izkušnje se nabirajo skozi leta…ti si pa komaj nehala mlekca pupat..hehehehehe

čuj srce, pa ne izzivaj toliko, s tem, če upam pridet preverit…se lahko zgodi, da boš polej ugotovila, kaj imaš doma….heheheheheheheh

tak da za danes….avola enega velikega mokrega cmokija……..ti garantiram, da ga tam še nisi dobila….upsssss

pa kaselček poglej…heheheheh

he he…. no comment………

enga smokija tudi tebi……. pa lep večer…. hmmmmmmm…… pazi, da te spet ne z valjarjem………… poink po kepci…….. hihi……. da me ne boš potlej spet prosu, da ti hladne obkladke gor stavim……… he he……. smrkolin……. a ti manjka mlekeca………….. hihihi

čauči…… in kot obljubljeno…… enga smooooookija zgoraj levo

hmm…zgoraj levo?????

hihi…a upaš bolj podrobno?

kar se pa valara tiče….heheheh……ga nimam pri bajti..preventivno uredsil…..

ps…kar pa se oblkadkov tiče……..a veš tisto…zakaj bjonda flajster prilima na rob mize?????…hehehehhe

mala, a si spet sama doma?

kdo pa pravi, da sem sama??? hah, kaj misliš, da mi dedc na računalnik ne pusti? …. no, te moram potolažit, da ni tako ojšter kot je tvoja… očitno…. hihi……..

kaj pa če on zdaj pomiva posodo, jaz pa klepetam s škrjančkom …… hihi….

evo še enga smokija, zgoraj desno….

zgoraj desno…..nad ali pod brado???hehehe

dec..oni doma…….mora pomivar posodo, pa peglat pa krtačit pa še in še……..

pupika mlada pa je za mene….

helyka…a ti še kaj napišem???….ups…..samo da ne boš gospodu pokazala….hihihi

gospod niso tako firbčen firbček kot se vi…… pa ne špega mi čez ramo…. haha…………

evo ti enga smokija na sredo……. nad očmi……. da ne boš slučajno se kaj slinil……… ha………

a ti škrjanček poje, žvrgoli??? c

prvič slišim da žvrgoli…hihihih…..daj pridi poslušat…če upaš….

mala…zdajh bi pa jest mal moram pospravit, pred pride gazdarica…ahahaha

no kdaj boš danes spet moja?zvečer mislim, da bom prišel na net…

a, haha……….. a ti si pa copata……….. iiiiiiiiiiiiiiiiii hihihi…….. a pride z valjarjem??? o boga tvoja kepica kosmata………….. jooooooj, auččččč

ma ne, zvečer verjetno se možeku posvetim, ker je tako priden in me pusti počivat…………..

te kej smoknem jutri zjutrej………. v kaslček rajš, da ne bodo vsi vedli….. se strinjaš?

ne no…….hoečm te še danes………tak

ne iozzivaj, ker drugače bom se ogrel za kero drugo?

alora?kdaj boš zvečer mal mene imela?

hm, jutri zvečer bi si lahko vzela čas zate……. čakaj, da pogledam na koledaaaaar……… ja, bi šlo ja……… lahko pa tudi v četrtek……. ampak baje bo slabo vreme in zna se zgodit, da boš ti že moral kidat……… ha…. ja ja

ajd, čauči, škrjanček

kidajo naj drugi….midva se bova pa..ups..poglej kaselček

se pravi…danes zvečer?prav?…par minutk nooooooo…to ne bo nikomur škodilo..razen naju razveselilo….hihihih……me kar pokliči na netu,…..pa bom..upsssssss

New Report

Close