helyka
Ja ja ja … jst bom na štengi … Letos sem na zborih imela lekcije … pa sem se kar navadla … Sam še ene fine špičake morem dobit … pa tista oprijeta usnjena krilca … na kak taki fajn top … :))))))
Hi hi … … … pa seveda unjene tangice in push-up modrček … … hi hi …
Pol pa eno po eni vse dol … ;)))) :)))))
Lp, Bgv
No … pol mi pa zrihtaj enga fajn gasilca, da mi pogasi ta kurčev ognjen zid … … :(((
Usnjenega imam pa samo hlače in jaknco … … … … Minico pa kake fine usnjene škornje z visoko peto pa bom nalašč za na naš ćur nabavla … :)))) ;)))
Lp, Bgv
Ma jebat ga, ko pa imam firewall “služben” … na mreži … … … Sej veš, da pri nas je vse zablokirano .. .
Če bi bil samo firewall od XP-jev bi bilo enostavno ga izklopit … tko pa … morem klicat našega administratorja v LJ in mu rečt, če mi lahko prosim sprosti firewall, da bom lahko gledala rit odi Sprevržkota … :)))) ;)))
Lp, Bgv
Eh … ma ja … no … Sej se jih ne sramujem … … … čene jih poleti ne bi tako razkazovala na plaži … :)))))) .. …
.. sam da te ne bom pol jutri kregala, ko bo moj ladlc poln mailov neznanega folka, ki me fehta za slikco … ;)))) :)))) Enega si že fejst sprovociral … Je ratal tko nadležen, da sem ga mogla “tam” blokirat .. ;))) :))
Lp, Bgv