Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek helykaaaaaaaaa……srce moje

helykaaaaaaaaa……srce moje

kje pa si…a si čist pozabila name…hihiihihih….smrkkkkkkkk

dva dni ga lomiš doma z možekom….pa nimaš več časa za nobenega drugega……..khm

bo…mala……..a te uščipnem?

leta letijo - iščem stevardeso.....

ja ja, srce……….. saj bova (jaz in ti) danes zvečer……… se imela lepo…… ob šampanjčku in jahodkah……….. ane?

uffffffffff……… mi je že vroče……….. čeprav jaz bom tistega otroškega…….. saj veš……. ne smem ti pustit, da me opiješ……….

……………so pa tudi momenti, ko se nikakor ne morem zadržat :-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

kaolk nakatere korajžne postanejo…..ko se zavejo, da spoštujem ko mamice postanejo…ehhehe……..

kje si bila pa prej….ko nisi bila v tem blažene stanju…smrk….vedno mimeo mene….grrrrrrrrrrrr

sicer pa………bom počakal in nekoč mi ne bo treba bit več obziren….hihihihiihihi

polej pa le pazi, mala…..ne bojo samo mehurčki tisti krivi, ki te bodo vrgli…..upssssssssssssssss

zdaj pa lepo kakšno čitansko v rokice….pa kakšne nasvete za mlade mamice…pa bušija mazat….ahhahah

ti misliš izzivat…..jejdete…stara………a bi ti tud rada kaj stare šole…hahahahahah…….

no no…saj pupe se itak celo življenje zadržujete………..

srce……nekam skromna si…upssssssssssss…za svoja leta mislim…hihihiihihi

kaj je štefka…. kaj ti je ušlo? ;)))

a veš zakaj je uno eno belo in eno rumeno? zato, da veš al ti je prišlo al ušlo….. haha….

hahahaha
ne lom ga, a to tudi v praksi drži=?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

a mi daš kakšen nasvet, namig, namaz.. opsss….. iz prve roke?

ja, predvsem pri starejših od……. eh, se vzdržim letnic…… da mi ne bo kdo kaj očital……. ma recimo, da je spredej šestica………. sej ni nobenga takga med nami? ;))))))

do tja mi manjka še ena puberteta :-))

New Report

Close