Hely,Mikimiška,moja žena in jaz
…….smo se do zdaj nacejali.Pa bi se še,če Helenče ne bi kar naprej scat tiščalo…;-))) (a sem prasec,a?…;-))))))
Tolk,da ne bo ptič govoru,da se Primorci kar naprej nekaj žgemo.Preprosto se ga samo nažgemo!
Centralno “nažgališče” kletke vedno bolj postaja KR, sploh ker ima tudi pastir Primož tu nekaj. ;-)))
In mene osebno matra tist forumaški piknik ob Soči,ki sem ga obljubil že kako leto in pol nazaj.Če ga ne realiziram…..bom še zbolu,bemti.
Sam kaj,ker zdaj,ko ima večina od vas čas….moram pa jaz delat skor vse dneve……Ampak ga bomo realizirali,mater,da ga bomo!
no pupe moje vidte……..če nekdo preveč obljublja…
beri: ………….In mene osebno matra tist forumaški piknik ob Soči,ki sem ga obljubil že kako leto in pol nazaj.Če ga ne realiziram…..bom še zbolu,bemti.
Sam kaj,ker zdaj,ko ima večina od vas čas….moram pa jaz delat skor vse dneve……Ampak ga bomo realizirali,mater,da ga bomo!….=to je prepis mojega frenda….hihihiihih
ko bi moral obljubljeno izpolnit……..potem pa se pojavijo “zadržki”…hehehehhehehehehheheheh
opsssssssssssssssssssssssssss…….
ps. tak lubice moje, ne nasedajte sladkim obljubam…….hihihihihi…….mojim frendom……saj imate še itak mene…hihihihi