Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hemeroidi-katera krema

hemeroidi-katera krema

katera krema vam je pri hemeroidih najbolj pomagala…v lekarni jih je cel kup, tako da je težko izbrati…

Izključno FAKTU, ki je na recept.
Vse ostalo je bolj tako.

meni je pomagala ognjičeva krema. kupila sem jo v Sanolaborju.

tea tree krema in pa olje tea tree

Zdej ste že tri stvari naštele, in spet ne bo vedela kaj izbrati.

Samo ne HemoClin gel, ker peče ko hudič.

Meni najbolj pomagata kremi FACTU ali MODOLEX, če je pa hudo jemlem pa še tablete DETRALEX.Vse to dobiš brez recepta. Želim ti uspešno zdravljenje.

meni je pomagal modolex!

Modolex-edini pomaga!!!!

V Ljporodnišnici so mi predpisali Factu kot najučinkovitejšo kremo. Obstajajo tudi svečke iste znamke. Pomaga. Tudi Modolex je ok.

Zdaj ve ravno toliko kot prej:)))))

Meni je pomagala FAKTU.

Poleg tega pa sem vsak dan si tazadnjo stušiorala z najbolj ledeno vodo, kar sem še zdržala.
Usmeriš curek na dotični predel in držiš tako, kolikor pač lahko najdlje zdržiš. meni so po teh kopelih v roku 2 dni takoj izginili.

Hemeroide moraš umivati z mlačno vodo, nikakor z ledeno.
Meni osebno je Faktu ok, še bolj mi je pomagala Tea Tree od Justa. Sem pa imela tudi notranji hemeroid, ki sem ga morala masirati s šentjanževim ali olivnim oljem. Ampak to je že drugačna tegoba.

Oh, pardon…
Očitno veš bolje, kot moja zdravnica.

Nekateri celo priporočajo “masažo” hemoroidov z ledom. Poznam ljudi, ki pri hemoroidih sploh ne uporabljajo krem, ampak samo led in ledeno vodo.

Priporočam:

– pogoste kopeli, lahko večkrat na dan, lahko zelo topla voda, po kopanju mrzel tuš po hemeroidih (kadar je zelo bolelo, mi je najbolj pomagala ta kombinacija)

– po vsakem kakanju umivanje z milom in s tušem, na koncu mrzel tuš

– mazila: modolex meni ni nič pomagal, boljša mi je bila navadna nivea.

definitivno FACTU AL FAKTU ne vem – jest sem jo dobila brez recepta

FAK tu- sem se zdravila pri dr. Košorok-u, ne na lastno pest, pa tudi na to kaj delajo znanci se nisem ozirala, samo po nasvetu omenjenega zdravnika, tko da ne bit zajedljiv-a.

Ce mi verjamete ali ne najbolje je mlacna voda z dodano 1 zlico sode bikarbone in “namakate” zadnjico v lavorju enih 3-5 minut.Preverjeno deluje in pomaga!

sem pred kratkim sama spraševala kaj naj naredim in mi je nekdo predlagal masažo z ledom. sedaj si res skoraj vsak dan masiram in v enem tednu je hemeroid skoraj izginil. sem pa kupila v drogeriji tudi neke robčke za brisanje po veliki potrebi in kar blagodejno učinkujejo.

Zelo preprosto in najbolj učinkovito. Kupiš, dobiš hrastovo lubje, ga prevreš in se s tisto hrastovo mrzlo vodo umivaš. 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pomaga.

jaz imam podobne tezave… ze nekaj casa uporabljam ledene obkladke in modolex, pa nic ne pomaga.

meni je pomagala tale http://www.galco.si/scripts/pictureWindow.php?name=SEPTAN KREMA 50ml&picture=0127105927-SeptanCream.jpg&r=0.8523426695809109
Faktu sem tudi imela, samo ni bil tako kot ta. Pa seveda ledena voda tuš.

punce nima boljsega da vas fant se zadaj preluknja tak se boste dobro pocutile pa vse hemoroide vam bo ku-rec notri zabil kaka vam to sreca ce pa noce sam me poklicite do 35 leta to brezplatno zdravim
med 35 in 45 vas bo to kostalo 50 euro –od 50 in do 60 to bo vas stalo 200 euro –ce ste pa starse pa
enga drugega zdravnika izberite

Dragi zdravnik v pokoju,

Hvala za res inteligenten nasvet…na srečo pa se ženske največkrat s to težavo soočamo le v nosečnosti, potem pa hitro mine, v nasprotju z moškimi, ki jih hemeroidi kar pogosto pestijo. Tako, da ti predlagam, da se spet javiš, ko ti zaideš v take težave, pa bomo tebi zrihtali, da te nekdo preluknja. Izključno zate bo zastonj, ker pač takemu revežu, ki ga brez zdravniškega razloga ženska nebi pogledala niti za 200eur, kaj šele manj, je grdo zaračunati.

Lep pozdrav,
Tanja

Faktu zdravilo je testirano na zivalih. Ce ste proti temu ga ne uporabljajte! Poleg tega je na voljo veliko drugih zdravil ki imajo enake ucinke in niso bila testirana na zivalih. Zivali so ziva bitja nasi prijatelji,ignorirajte zdravila ki so testirana na njih,postanite boljsi clovek!

New Report

Close