hemeroidi-katera krema
Priporočam:
– pogoste kopeli, lahko večkrat na dan, lahko zelo topla voda, po kopanju mrzel tuš po hemeroidih (kadar je zelo bolelo, mi je najbolj pomagala ta kombinacija)
– po vsakem kakanju umivanje z milom in s tušem, na koncu mrzel tuš
– mazila: modolex meni ni nič pomagal, boljša mi je bila navadna nivea.
meni je pomagala tale http://www.galco.si/scripts/pictureWindow.php?name=SEPTAN KREMA 50ml&picture=0127105927-SeptanCream.jpg&r=0.8523426695809109
Faktu sem tudi imela, samo ni bil tako kot ta. Pa seveda ledena voda tuš.
punce nima boljsega da vas fant se zadaj preluknja tak se boste dobro pocutile pa vse hemoroide vam bo ku-rec notri zabil kaka vam to sreca ce pa noce sam me poklicite do 35 leta to brezplatno zdravim
med 35 in 45 vas bo to kostalo 50 euro –od 50 in do 60 to bo vas stalo 200 euro –ce ste pa starse pa
enga drugega zdravnika izberite
Dragi zdravnik v pokoju,
Hvala za res inteligenten nasvet…na srečo pa se ženske največkrat s to težavo soočamo le v nosečnosti, potem pa hitro mine, v nasprotju z moškimi, ki jih hemeroidi kar pogosto pestijo. Tako, da ti predlagam, da se spet javiš, ko ti zaideš v take težave, pa bomo tebi zrihtali, da te nekdo preluknja. Izključno zate bo zastonj, ker pač takemu revežu, ki ga brez zdravniškega razloga ženska nebi pogledala niti za 200eur, kaj šele manj, je grdo zaračunati.
Lep pozdrav,
Tanja