hemeroidi-katera krema
Factu je bil včasih samo na recept. Po porodu mi je kar pomagal lajšati hemeroide. Modolex je pa zame prešvoh, ni nekega učinka. Hemeroide dobro blažijo tudi svečke proctis-M od Gorkiča, sploh če krvavijo. Prav tako nuca tudi proktis-M krema. Ampak vse te žavbe nucajo samo začasno, potem pa se te binke zopet pojavijo in jovo na novo. Na podvezanje hemeroidov pa ne grem, ker sem slišala da boli ko svinja, in jz tega res ne bi prenesla
Meni ne pomaga nobena krema.
Edino kar je RES ucinkovito je knajpanje hemeroidov. Veckrat na dan.
Knajpanje zgleda tako da si najprej rit stusiras z cim bolj ledeno vodo kolikor lahko
Nato pa se s cim bolj vroco vodo. In to ponavljas vsaj 5 minut. Ponovis veckrat na dan. V 2 dneh si popolnoma ok. S kremami pa sem vedno rabila vsaj 10 dni.
Za hudo vnetne hemeroidov MSM, soda bikarbona in bor, po eno žličko, zmešamo v kokosovem maslu in namažemo na čist in nekrvaveč hemotoid, tudi v danko. Peče dve minuti.
Če krvavi, s to mešanico, ki jo naredimo z vodo, prej očistimo predel in nato zaustavimo krvavitev s čistim mehkim tamponom, gazo.
Nato pa z narejeno pasto.
Preizkušeno in učinkovito, naravno. Tudi pri hudih vozlih.
Po tem tretmaju se hemoroidi zelo redko ponovijo, tudi v danki ne, če pa, jih takoj ustavimo z istim nanosom. Ta pasta zdravi tudi v vagini, vsa vnetja in srbenja.
Zdravi hitro in učinkovito.