Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Henkel Maribor Trgovina

Henkel Maribor Trgovina

Zdravo.

Ali ima Henkel v Mariboru tudi svojo trgovino? So izdelki kaj cenejši? Zanima me predvsem Solea krema (in ali se jo dobi tudi v večji embalaži od standardnih).

Hvala vsem za odgovore

Tukaj boš izvedela več:

http://www.mikavna.si/2010/01/krvavi-davek-kozmetike/

Nazadnje ko sem bila tam, si potreboval njihovo kartico, ki so jo imali zaposljeni. Je pa pod dvo-etažnim mostom.

Nisem iskala link do tega članka.

Bi bilo pa drugače zanimivo videti kaj vse vsebuje tvoj kozmetični kovček, kolikokrat na leto si barvaš lase in ali greš v službo oz na neko fino zabavo popolnoma brez ličil. Zob si pa verjetno tudi ne umivaš.

Hvala.

Solea krema se ne proizvaja več, morda so naprodaj še kakšne stare zaloge … sicer pa kreme ne bo več na voljo. Gospoda Švarckopfa proizvodnja soleje ni zanimala zaradi premajhnega trga …
Trgovina je pod mostom, zaposleni imamo kartico; kakšni so pogoji nakupa za ostale pa nevem. Ne kupujem njihovih izdelkov. Tudi tebi jih toplo odsvetujem. Kozmetika je kancerogena in preizkušena na živalih. Sicer pa – kakor je komu želja.

ah punca – a sploh veš, da dandanes je zelo preprosto najti kozmetiko, ki ni testirana na živalih? Pogosto celo cenejša kot neke priznane blagovne znamke z goro umrlih živali preden dajo izdelek na police. Jaz gledam ne samo to, da ni testirano na živalih, ampak tudi sestavine, pa sem kljub temu dnevno stuširana, s čistimi zobki, nališpana in redno pobarvana. Samo morala sem malo odpreti oči in nehala verjeti reklamam.

Očitno se še proizvaja SOLEA, ker se da dobiti v trgovinah..!

New Report

Close