Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hepafar forte

hepafar forte

spoštovani!

Zanima me mnenje vseh,ki ste kdaj  uživali hepafar forte.Je res tako dobra zadeva ,kot jo reklamirajo.Meni je zdravnik rekel da imam zamaščena jetra,ni pa mi nič rekel kako naj se tega rešim zato sem posegel po tem preparatu.Prekinil sem z alkoholom.. popolna abstinenca,po kolikem času lahko pričakujem rezultate.

hvala za vse odgovore in pojasnila

Alkohol stran in shujšat; najbolj dolgotrajen in zahteven recept, a najbolj učinkovit in edini varen.

Rezultate lahko pričakuješ, ko boš trajno nehal popivat bukselj. A misliš, da zdaj si boš s hepafar pozdravil jetra, da boš lahko potem brez problema pil naprej? E, ne gre to tako, čudežnih kapsul ni.  Če ti jetra trpijo zaradi posledic alkohola, potem potrebuješ društvo AA, ne pa hepafar forte.

Odgovor na objavo uporabnika
alojz909, 09.01.2022 ob 21:03

spoštovani!

Zanima me mnenje vseh,ki ste kdaj  uživali hepafar forte.Je res tako dobra zadeva ,kot jo reklamirajo.Meni je zdravnik rekel da imam zamaščena jetra,ni pa mi nič rekel kako naj se tega rešim zato sem posegel po tem preparatu.Prekinil sem z alkoholom.. popolna abstinenca,po kolikem času lahko pričakujem rezultate.

hvala za vse odgovore in pojasnila

Brezveze te tablete:

stran z alkoholom, cukrom in soljo po predhodnjih ppraznilnih pregrehah.

Če že, potem regratov čaj ( korenina,listi),  artičkoke – sveže, vložene….. To ti bo pomagalo ščistit jetra.
Pa še imaš kakšne 5, 10 kil preveč – je to tudi nealkohlna zamaščenost jeter lahko – shujšat, nujno, da bo šla obloga špeha “bubrega u loju” stran in bodo jetra spet normalno lahko delovala.  Nekje 30-45 dni čiste abstinence in discipline rabiš. Tudi kak dan ali dva čistega čistlinega  posta na teden sta odlična ( samo čaji,  voda, nič hrane – niti kave ne).

Odgovor na objavo uporabnika
jetrna zamaščenost, 09.01.2022 ob 22:52

Brezveze te tablete:

stran z alkoholom, cukrom in soljo po predhodnjih ppraznilnih pregrehah.

Če že, potem regratov čaj ( korenina,listi),  artičkoke – sveže, vložene….. To ti bo pomagalo ščistit jetra.
Pa še imaš kakšne 5, 10 kil preveč – je to tudi nealkohlna zamaščenost jeter lahko – shujšat, nujno, da bo šla obloga špeha “bubrega u loju” stran in bodo jetra spet normalno lahko delovala.  Nekje 30-45 dni čiste abstinence in discipline rabiš. Tudi kak dan ali dva čistega čistlinega  posta na teden sta odlična ( samo čaji,  voda, nič hrane – niti kave ne).

..prazničnih pregrehah – popravek

New Report

Close