HEPAFAR FORTE IN PITJE VODE
Imam veliko preveč kg, želim jih izgubiti, jem veliko zdravil in tudi zato imam zamaščena jetra. V Sensilabu pri zdravilih priporočajo stalno jemanje Hepafar forte, ali imate kakšne izkušnje s tem? Koliko vode na dan naj spijem, ker mi je tehtnica pokazala premalo vode v telesu? Ali je bolje, da spijem 4,5 litra ali 3 litre?
mk71, 27.11.2017 ob 14:50
Imam veliko preveč kg, želim jih izgubiti, jem veliko zdravil in tudi zato imam zamaščena jetra. V Sensilabu pri zdravilih priporočajo stalno jemanje Hepafar forte, ali imate kakšne izkušnje s tem? Koliko vode na dan naj spijem, ker mi je tehtnica pokazala premalo vode v telesu? Ali je bolje, da spijem 4,5 litra ali 3 litre?
Zakaj glede vode ne vprasas zdravnika?
Eni racunajo 0.35l na kg teze, drugi 1liter na 25kg, potem so tu se razni drugi dejavniki, koliko se potis, koliko fizicno delas in seveda koliko vode zauzijes ze s hrano.
Moje laicno razmisljanje je, da bi ti morala spiti cim vec vode, da odplaknes kemikalije iz telesa, ce jemljes ze toliko zdravil, a spet, ko odplaknes slabe, odplaknes tudi dobre…