Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HERBACLEAR iz Topshopa

HERBACLEAR iz Topshopa

Živjo, danes sem po TV vidla reklamo za Herbaclear – neko tekočino za odstranjevanje nadležnih izrastkov po koži, večinoma na vratu, za tiste male zoprne kožne peceljčke. Jaz jih imam nekaj in bi to probala, če bi pomagalo. Ker pa vem, da so te stvari iz reklam bolj mal vredne, me zanima, ali je že kdo to uporabljal in če pomaga?

Za izrastke na koži baje pomaga jabolčni kis. 2-3x na dan si namažeš po njih, ca 1 teden in se posušijo in odpadejo. To sm par dni nazaj prebrala, kolk pa je res, pa ne vem. Tud za bradavice naj bi bilo to dobr.

Pa še komarje odganja hkrati. Preverjeno.

Zdravo,
Jaz uporabljam o zadevo že 3 tedne. Mažem se po navodilih 3x na dan. Do sedaj še ni nič sprememb na koži. Izrastki se niso zmanjšali. Berem, da je treba vztrajati od 3-9 tednov. Se bom mazala še naprej, pa bomo vidli…..

Hvala, ker poročaš kako deluje. 🙂
Sem imela namen kupiti… ampak verjetno ne bom.

K dermatologu pojdi, pa naj ti jih zamrzne. Je tik tak fertik.

Tudi sam že kaka dva meseca razmišljam, ali naj zopet nasedem sladkim, a praznim obljubam o proizvodih iz TV reklamam, kljub vsem dosedanjim izkušnjam, da od njih ne deluje nič, ampak res prav nič. Obenem me jezi, da teh prevarantov, ki prodajajo čudeže, nihče ne kaznuje, ali vsaj ne prepreči prodaje takih ‘božjih vodic’. Da bomo denar zopet vrgli vstran, bi nam moral povedati že podatek, da sredstvo prične delovati ‘že’ po 3-9 tednih, garancija na nakup pa traja le 14 dni. Torej, ko boste iz vzhičenega verovanja, da ste končno našli rešitev za svoj problem, prešli v fazo, ko boste užaloščeno uvideli, da ste bili prevarani, boste ugotovili tudi, da vam je rok, ko bi zadevo lahko vrnili in dobili povrnjen denar tudi že zdavnaj potekel. Edina pametna rešitev za te izrastke je obisk strokovnjaka (dermatologa, ali vsaj svojega zdravnika). Še posebej zaradi tega, ker sami nimamo dovolj znanja, da bi kar tako na oko lahko ločili izrastke in znamenja in se tako preko palca odločili, kako jih bomo odstranili. Kar groza me je, če samo pomislim, da bi si nekdo pričel s tem tonikom lakirati kak melanom v upanju, da bo po par tednih kar odpadel.

adarja, ali lahko kaj poročaš o tem produktu?

Tudi sam ga nameravam kupiti, ker so tako obljubljali neverjetno rezultate. K dermatologu za vse te izrastke ne bom hodil, ker je kakšen tudi na spolovilu in še kje drugje.

nihče ne ve?

]Spostovani jaz, sem nasedla in kupila mazem se ze 50 dni in to dvajset izrastkov in mi je 28. dan izpadel eden se vedno vstrajam a slabo kaze, saj se ne susijo,ali kako drugac spreminjajo. No mislim, da je natek.

še kdo to uporablja in lahko poroča?

Temo dvigam na vrh, ker me zanima odgovor na to vprašanje.

Danes je ze 60 dni kar si mazem izrastke z Herbaclirjem, s tem da se mi je en izrastek hudo unel in en v osemindvasetem dnevu odpadel tudi kaksen se celo povecal in da mi tekocine ze zmanjkuje nibsorememb. Razmidljam, da bi ostanke tekocine odnesla na zvezo potrosnikov, da dajo v analizo. Mislim da je cas, da se o teh prevarah zacne govoriti sirse.

Ta izdelek je čista nategancija.
Žalostno npr. za RTVSLO in oddajo Dobro jutro, kjer imajo najprej prispevek o znamenjih pa kožnem raku z dermatologinjo v studiu, zatem pa reklamo za Herbaclear !!!
Slej ko prej se bo res našel nekdo, ki si bo pacal kakšno znamenje s tem in bodo posledice katastrofalne.

Zakaj res ne neseš na Zvezo Potrošnikov Slovenije, pa naj preverijo in objavijo rezultate. Tale nategovanja preko TV prodaje gre preko vseh meja zdravega okusa.

Jaz bom tudi začel prodajat ustekleničeno vodo, oglaševal bom pa kot zdravilo za raka. A bodo institucije to kar mirno gledale?

ima še kdo izkušnjo s tem izdelkom?

Prazne obljube trgovcev in naivnost potrošnikov žal ne poznajo meja…

našla sem to temo in me zanima če ste kej ugotovili do sedaj glede tega izdelka?

je kdo poskusil to?

Zadeva ne deluje, preverjeno. Škoda vsakega denarja za nakup.

New Report

Close