HERBACLEAR iz Topshopa
Živjo, danes sem po TV vidla reklamo za Herbaclear – neko tekočino za odstranjevanje nadležnih izrastkov po koži, večinoma na vratu, za tiste male zoprne kožne peceljčke. Jaz jih imam nekaj in bi to probala, če bi pomagalo. Ker pa vem, da so te stvari iz reklam bolj mal vredne, me zanima, ali je že kdo to uporabljal in če pomaga?
Tudi sam že kaka dva meseca razmišljam, ali naj zopet nasedem sladkim, a praznim obljubam o proizvodih iz TV reklamam, kljub vsem dosedanjim izkušnjam, da od njih ne deluje nič, ampak res prav nič. Obenem me jezi, da teh prevarantov, ki prodajajo čudeže, nihče ne kaznuje, ali vsaj ne prepreči prodaje takih ‘božjih vodic’. Da bomo denar zopet vrgli vstran, bi nam moral povedati že podatek, da sredstvo prične delovati ‘že’ po 3-9 tednih, garancija na nakup pa traja le 14 dni. Torej, ko boste iz vzhičenega verovanja, da ste končno našli rešitev za svoj problem, prešli v fazo, ko boste užaloščeno uvideli, da ste bili prevarani, boste ugotovili tudi, da vam je rok, ko bi zadevo lahko vrnili in dobili povrnjen denar tudi že zdavnaj potekel. Edina pametna rešitev za te izrastke je obisk strokovnjaka (dermatologa, ali vsaj svojega zdravnika). Še posebej zaradi tega, ker sami nimamo dovolj znanja, da bi kar tako na oko lahko ločili izrastke in znamenja in se tako preko palca odločili, kako jih bomo odstranili. Kar groza me je, če samo pomislim, da bi si nekdo pričel s tem tonikom lakirati kak melanom v upanju, da bo po par tednih kar odpadel.
Danes je ze 60 dni kar si mazem izrastke z Herbaclirjem, s tem da se mi je en izrastek hudo unel in en v osemindvasetem dnevu odpadel tudi kaksen se celo povecal in da mi tekocine ze zmanjkuje nibsorememb. Razmidljam, da bi ostanke tekocine odnesla na zvezo potrosnikov, da dajo v analizo. Mislim da je cas, da se o teh prevarah zacne govoriti sirse.
Ta izdelek je čista nategancija.
Žalostno npr. za RTVSLO in oddajo Dobro jutro, kjer imajo najprej prispevek o znamenjih pa kožnem raku z dermatologinjo v studiu, zatem pa reklamo za Herbaclear !!!
Slej ko prej se bo res našel nekdo, ki si bo pacal kakšno znamenje s tem in bodo posledice katastrofalne.