Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HERBALIFE

HERBALIFE

Prosim za nasvete glede izgubljanaja telesne teže s Herbalife. Zanimajo me vaše izkušnje in kje ste ga naročile.

Ja, itak, kot da ni net preplavljen s tem.

Škodljivo za zdravje!

Podn.

Edini recept: Manj jej, več gibanja…

ti kar plačuj po 120 EUR za cenene praške… hujšala bo pa tvoja denarnica.

Jaz bi ta denar raje vložila kam drugam.

Jaz osebno sem se odločila, da pomoč poiščem pri inštruktorju fitnesa. Z menoj je opravil razgovor: višina, teža, itm, maščoba, mišična masa, hobiji, življenjske navade, prosti čas, gibanje… in na podlagi tega mi je naredil plan hujšanja.Sestavil mi je osebni jedilnik in osebni program hujšanja, vseskozi mi je tudi bil na razpolago. Rezultati so se kaj kmalu pojavili, kilogrami so se začli izginjati, počutje, tako fizično kot psihično se je zeloooo izboljšalo. In to vse brez pretiranih muk in slabe volje. Seveda mi je to dalo še večji zagon. In kar je najpomembnješe rezultati so ostali.

Sem ga imela, plačala ogromno in se poleg upoštevanja vseh navodil še zredila.
Skratka, odsvetujem.

malo, ta HL je komercialni nateg vanabe nutricionistov!

Na kakšni osnovi blatite podjetje Herbalife, ki je največje na svetu v svoji branži?
HL je podjetje, ki razvija in proizvaja vrhunsko hrano in prehranska dopolnila.

Poznam vsaj 150 ljudi, ki niso distributerji in so s pomočjo Herbalifa izboljšali svoje zdravje, so shujšali ali pa imajo več energije(za izvoz).

Za dodatne informacije(resna vprašanja) pišite na aleksander@tvojaprehrana.si

hehe, na kakšni osnovi?
na osnovi dejstev:

http://en.wikipedia.org/wiki/Herbalife

Some of the original Herbalife weight loss products contained the active ingredient Ma Huang or Sida cordifolia, two herbs containing ephedrine alkaloids. Herbalife stopped using ephedrine in its products in 2002 after several U.S. states banned supplements containing botanical sources of ephedrine alkaloids.[25][26] The U.S. Food and Drug Administration banned supplements containing ephedra in 2004.[27]

Scientific studies in 2007 by doctors at the University Hospital of Bern in Switzerland and the Liver Unit of the Hadassah-Hebrew University Medical Center in Israel found an association between consumption of Herbalife products and hepatitis.[28][29] In response, the Spanish Ministry of Health issued an alert asking for caution in consuming Herbalife products.[30] Herbalife has stated they are cooperating fully with Spanish authorities.[31]

In May 2008 the Fraud Discovery Institute, which claims to be a consumer watchdog organisation, reported that laboratory test results of Herbalife products showed lead levels in excess of limits established by law in California under Proposition 65.[32][33] The Fraud Discovery Institute was founded by fraudulent entrepreneur Barry Minkow, who served seven years in jail for stock fraud,[34] and since disclosed that his company was profiting from the allegations by shorting Herbalife stock.[35] Herbalife responded stating its products met federal FDA requirements[36][37] and released independent lab tests proving the products did not exceed Proposition 65 limits.[35][38]

On 10 May 2008 a suit was filed on behalf of a woman who developed lead-related liver complaints that she claimed were a reaction to a combination of Herbalife products.[34][39] The suit was filed by lawyer Christopher Grell, cofounder of the Dietary Supplement Safety Committee and an associate of Barry Minkow.[34] On 17 June 2008, the suit was expanded to add distributors who had supplied the woman with the Herbalife products, with Grell launching a website to offer persons who believe they were harmed by Herbalife products the chance of redress.[40] In August 2008, Minkow retracted all accusations against Herbalife and removed any mention of the company from his web site.[41]

Uživanje herbalifa lahko povzroči hepatitis. To je dokazano s študijami.
Uživanje herbalifa lahko mogoče povzroči tudi zastrupitev s svincem.
Vsi distributerji ste pa itak magistrirali iz farmakologije, nutricistike, in podobnega… Ne?

Aja, vi samo prodajate zdravo za gotovo to, kar so vam vaši distributerji povedali. Njihove besede so pa itak suho zlato. Bognedaj, da bi si kdo prebral kaj izven pooblaščene literature. To ni priporočljivo.

Vrhunski dodatki? Ne, samo do skrajnosti dodelana prodajna mreža. Noben proizvod se ne prodaja tako dobro, kot tisti, ki ga tržijo fanatiki z opranimi možgani.

ampak res tile hb so prava sekta..

Deklice v DM tudi nimajo doktorata pa svetujejo pri prodaji. Razlika je samo v tem, da one svetujejo pri 2000 izdelkih mi pa pri cca 100. Večina distributerjev je izkušenih.

Kakšne študije? Linki?
HL je največkrat pregledana hrana na svetu – tudi v laboratorijih od konkurence.

Glede dobro dodelane prodajne mreže se strinjam. Razen za distribucijske centre in prevoz ni drugih stroškov. Denar ostane ljudem in ne multinacionalkam.

Res pa je, da v Sloveniji najbolje poznajo izdelke HL tisti, ki jih še nikoli niso preizkusili…

Glede sekte pa vprašajte še Saro I. in druge vrhunske SLO športnike.

Naj še jaz dodam svoj “piskrček”… se mi zdi, da je tale tema kar odsev stanja slovenske družbe, ki jo med drugim odlikuje totalna nestrpnost do drugače mislečih … nekdo prosi za nasvet, potem pa hop in že se prepirate in dokazujete svoj prav… pa dajte no…

link je pripet.
če ga zanalašč ne vidiš, ni moj problem.
tu je recimo še en

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entrez?Db=pubmed&Cmd=ShowDetailView&TermToSearch=17692424

CONCLUSIONS: An association between intake of Herbalife products and acute hepatitis was identified in Israel. We call for prospective evaluation of Herbalife products for possible hepatotoxicity. Until then, caution should be exercised by consumers, especially among individuals suffering from underlying liver disease.

V naši firmi so vse punce v skupnih službah nabavile ta HL, ga strastno jemale, se prepričevale ena drugo kolk je to dobro, pa ni nobena nič shujšala. Zdaj so zelo jezne. Pred 15 leti je pa bila zgodba enaka. Vmes je bilo malo miru s tem HL, zdaj je pa spet na udaru. Ampak pomaga pa še vedno ne. Pomaga samo manj in pravilno jesti in gibanje, vse ostalo je lari fari. Eni to vemo, drugi pa to izvedo za nekaj 100 evrov.

je v tem, da poznate edino HL in nobenih drugih konkurenčnih dopolnil!

PS
Hujšala s herbalifom in shujšala, pa se po prenehanju uživanja nazaj zredila, da ne govorim o metabolizmu, ki se je navadil na “servirane” vitamine tako zelo, da si jih niti iz solate ni znal več “potegniti”! Zasvojenost in lenobnost prebavnega trakta s HL, je pri meni zadosti dober pokazatelj, da HL NI DOBRA rešitev, je le instant rešitev za instant ljudi!

Za razliko od HB so izdelki v DM podvrženi strogemu inšpekcijskemu nadzoru.

Na škatlah od HB pa niti sestavine niso navedene. In ker dovoljenja za prodajo v trgovinah nikoli ne bi dobili, se tala takole pod roko kao NEKAJ FUL FENSI ŠMENSI.

Pa je v resnici izdelek zelo slabe kakovosti.

IN HERBALIFE JE NAJVEČJA MULTINACIONALKA!!!!

Drži, da je HL Največja mutinacionalka, vendar ne pograbi vsega denarja zase.

Toliko časa kot hujšaš, toliko časa je potrebno vzdrževat težo in uspeh ostane trajen.
Ne glede ali hujšaš s HL ali pa stradaš. Če pa se nažiraš pa ti niti HL ne pomaga.

in v cem je potem fora,sami trdite da so vasi izdelki magicni,ce pazis kaj jes ne rabis nobenega hb..zakaj torej hb
ce ni vas izdelek najmanj carobni prasek ga nimate kaj racunat 120 e,potem se nehajte hvalit ampak si koncno priznajte ,da ni nic slabsi od navadnega enemona,ki kosta 5 e..
toliko o vasi cudeznosti,ki jo prodajate za tezke pare..

pardon, da ni nic boljsi od navadnega enemona je bilo misljeno

Saj hočejo pomagat. Tvoj piskerček ti nekam drugam moliš, kot skušaš tukaj prikazat.

Amway in ostli MLM naj se pa v rit kavsne!

No, razsvetli me … kaj hočem prikazati … po moje točno to, kar sem napisala …

price for 15 prednisone prednisone in mexico prednisone otc price
https://prednisonet.com generic prednisone otc
buy prednisone 20mg prednisone buy prednisone 10

New Report

Close