Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Herbalife – čaj ali shake?

Herbalife – čaj ali shake?

prosim, če ima kdo izkušnjo … berem da nekaterim pomaga … razmišljam da bi probla… a ko berem o herbalife o netu je toliko info da sem zmedena (pa večkrat se prav čuti da gre za reklamiranje).

Če ima kdo izkušnjo, mene zanima ali menite da za zmajnšanje apetita bolj pomaga čaj ali shake? Prosim, brez hvaljenja v smislu reklamiranja … vem da nekaterim pomaga, nekaterim ne, nekateri pa s tem služijo.

zanimivo, da se še najde kdo, ki bi to probal…… priporočam ti, pojdi na forum Hujšanje, vtipkaj v iskalnik Herbalife in našla boš opise realnega učinka te zadeve.
In mislim, da se boš potemsamo premislila.

Nič od herbalifa. Ne pomaga drugega kot manj jest, sploh po 18 uri ne jej. Če že, naj bo lahka hrana. Zjutraj jej kot kralj, opoldan kot revež, zvečer kot berač. Tako dela moja mami, je šlo hitro dol za 10 kg.

Ne nasedajte tem predragim “dopolnilom”. Kot je napisala že predhodnica, zvečer manj jest, pa bo.
Za herbalife boš odštela celo premoženje, poleg tega pa jih je že ne vem koliko ljudi tožilo, ker so imeli grozne težave z ledvicami in jetri po konzumiranju teh praškov.

Lani sem shujšal v 4ih mesecih ene 10 do 15. Po tem še ene 5kg, večinoma s športanjem, pa tudi prehrano spremenil. Sploh sokove, čokolade oz. vse kar je sladko. Tudi kruha sem precej manj jedel. Umes med hujšanjem, sem slišal in bil nagovorjen, da probam ta herbalife. Edino kar mi je bilo ušeč, so čokolade, ampak tega sem se tko in tko izogibal. Pa moje izkušnje, spijem tisti shake zjutraj in nadomesti obrok??? Po pol ure sem čutil lakoto, po uri pa že umiral, da sem posegel za čem drugim. V tem času, ko naj bi se držal tiste njihove napisane diete, bi že do konca dneva umrl od lakote. Pa v tem mesecu, sem se celo za 1kg zredil, pa da ne rečem, da me je tudi zaprlo.
Sicer sam sem se dost poučil, kako presnova deluje, tudi v zdravstvu sem zaposloen in nisem kr tko od učeraj. Sem šel na tisti njihov herbalife usposabljanja… in rečem polom. Ko se pogovarjajo 45 minut, o načinu prehranjevanja (in to baje vsako srečanje ponavljajo in nič novega ne povejo) preostale 3 ure se pogovarjajo, kako so poslovno uspešni??? Torej od daleč se jim vidi, da se jim gre samo za zaslužek. Tisti svetovalci, pa niti osnove, človeškega prebavila ne poznajo. In pol mi bojo še pametovali kako jesti…. Mi je žal tistih ur, ki sem jih na treh srečanjih porabil…

jaz sem uporabnik njihovih šejkov. Point šejka je,da nadomesti obrok…..in on sam ne dela čudežev,da bi zarad njega shujšali.
Poleg tega so me naučili,kaj in kako naj jem. To pa ne pomeni da po 18 uri ne ješ več. Kaj vam pa je…do zajtrka oz malice je koliko ur?! Pa PIT je treba….ne sokove,VODO….
Jem najmanj 4 x dnevno,začnem z šejkom,včasih tudi končam z njim. Vmes pa jem veliko zelenjav,sadja in hrano polno z beljakovinami in vlakninami.
V enem letu NISEM shujšala za 10 kg,sem pa preoblikovala telo,izgubila kar nekaj {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} maščobe in centimetrov po telesu. Dol sem šla samo “6 kg”.
Pa še to….obstajajo tudi drugi proizvajalci ki ponujajo nadomestke obrokov : THE NUTRI….,NUPO,MEDEX itd…..
A ja,pa da ne pozabim omeniti….moja jetra in ledvice so ODLIČNO.
Vsak se pa naj odloči…..

Herbalife je res en piramidni drag nateg.Ne pomaga.Prah herbalifa dobiš na madžarskem,češkem,bosni,…. za 8 eurov,tule pa se prodaja za 45 eurov.V glavnem če hočeš naroči si preko neta,sem slišal za nekaj ljudi da so tako zaslužili,ko so v tujini kupili in v slo prodajali.Je pa res da ne pomaga,saj kalorijsko nisi pokrit.Telo rabi energijo za delovanje!Že samo srce potrbuje energijo,kalorije da deluje,tako da “manj jej” ni vredu.Potrbno si je kalorijsko uravnotežit dnevne potrebe glede na starost,službo,aktivnost,…

Meni je bilo po vitamsinkih herbalife tabletah slabo,pa sem se odločil,da bom vitamine za zelene rastline porabil,kot dodatek.No sedaj jih nimam več,saj so ovenele oziroma zgnile.Le kaj bi ti vitamini naredili mojemu telesu…..

New Report

Close