Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HERBALIFE sekta

HERBALIFE sekta

Zdaj bom pa povedala kaj se je meni zgodilo, za vse tiste, ki trdite, kako niso posiljevalski!! Pred trgovskim centrom je stal tip in če me lahko anketira v smislu če sem zadovoljna s svojo službo pa če bi rada kaj zaslužila ztraven bla bla..se mi je prec posvetilo, kam pes taco moli..sem ga katr direkt vprašala če je od Herba, je pritrdil. No zdaj mi pa povejte..to lahko prodaja vsak klinac ki ima 5 minut cajta in nobenega znanja o tem, da ne rečem, da se potem predstavljajo kot welness svetovalci! Mislim 2 much, res! ne mi rečt, da ko dajo skos predavanje pa se spoznajo in imajo pojma! Samo za zaslužek gre in nič drugega. isto kot Avon in Oriflame ja, same kozmetične strokovnjakinje..

ah ja pa de ne pozabim, ena znanka mi pa stalno vsiljuje neko švicarsko kozmetiko JUST, druga Amway, tretja…

ja, se strinjam, da je to rahlo posiljevanje..namreč po prvem porodu sem hujšala pod vodstvom osebnega trenerja, beljakovinska dieta..vse ok, šlo dol 12 kg. minila so 3 leta..drug porod, pridem ponovno, če bova zastavila, on pa prec: ja moraš jemat to in to od Herbalifa..kajti medtem se je začel s tem ukvarjat na veliko in sedaj to vsem strankam kao priporoča…sem mal čukasto gledala in rekla, če prejšnjič je pa šlo brez tega a zdaj pa ne al kaj..pa mi jer hitel razlagat, da je res ok da ni prej vedel kolk to pomaga itd..

No jaz sem se odločila, da bom shujšala sama, po preizkušenem receptu

NO ZDJ K SI PA POVEDALA,A SI ZDJ KJ BOLŠ?

no še jst da povem: smo bili na eni službeni večerji…in tip, ki to prodaja si je na mizo postavil celo veliko škatlo s predalčki not pa raznorazne tablete, pred jedjo med jedjo po jedi..mislim…in se je šopal s tem cel večer..
No a je to normalno?? Za moje pojme je on isti zasvojenec kot kak narkoman. me ne bo noben prepričal da vse to je pa zdravo, na naravni osnovi zelišč in ne vem kaj še vse..

Saj jih je povsod polno. Najraje dežurajo na forumu Hujšanje. Neka ženska ti ponudi kao neke čudežne vaje, folk veselo klika in pušča maile, na koncu pa pristanejo na herbalife mailing listi in se jih ne rešiš! Sekta bo kar prava beseda. In vse je na predpostavki, kako je današnja hrana osiromašena, brez vsega, zato je treba to jest. Industrijsko sranje, pridelano v tovarni! Zelo naravno.

Jaz tehle iz HL ne poznam (še dobro), se pa spomnim, kako je naju z možem en njegov “prijatelj”, ki se ga je spomnil po nevemkoliko letih, na vsak način skušal zavarovati pri neki avstrijski zavarovalnici. In se pri tem kitil z neko fancy drago uro in zlato kravatno sponko, ki ju je dobil kot uspešen zastopnik. Mi je šlo kar na kozlanje, še danes mi gre, če se spomnim.

Herba life pride v modo vsakih 10 let, potem spet zatone v pozabo. Pomaga pa itak nič, razen tistim, ki jo prodajajo. Butastih ljudi pa ne bo zmanjkalo.

poglejte malo na FB – je kar nekaj teh promotorjev gor – kakšne izlete (pardon: strokovna izobraževanja) si potem privoščijo iz dobička….

a pol mislite da ne pomaga…ma jest sem se tut dala prepričat na to foro da se bom bolš počutla. …zdej se jih pa ne znebim

New Report

Close