herbalife = sekta
Na fb opažam da se iz dneva v dan množijo tile privrženci ” zdravega” življenja. Hmmmm oprani možgani. Pa tile shodi njihovi, vsi herbalifovci se lepo zrihtajo, zmečejo kup dnarja za ne vem kake dizajnerske obleke, potem se pred hotelom obešajo na ferari veselo fotošutingirajo ,itak vsak posamezni član mora svojo fotko nardit, pa jo hiter na vseh družbenih omrežjih objavt, kao nek se vidi razkoš, A ZA BUREK NIMAJO
Kolegici so v tej sekti toooolk spral možgane, kok bajno bo pri njih služla in bla bla bla, da je na konc še svoj šiht pustila. O tem bajnem zaslužku pa ni ne huda ne sluha. Se je pa karekterno čist spremenila, kot da bi mela čip v možganih
A je to isto kot Prej Potem? Ker tile Prej Potem imajo tudi cel kup fotošutingov pa se mi zdi, da so to HL?
[/quote]
to vidim da gre za big event za njih, pride v hotel en njihov ful pomemben gost, ki jih še naprej zastruplja z informacijami in uni se mu vsi veselo klanjajo kot ovčke, pol se grejo vmes ene parkrat še slikat kao kolk imajo perfect life, prov hecni so čisto poneumljanje folka.. tisto prej potem ima pa itaq fotomontaža tud prste vmes hihi
Avtorica, prav imaš. To so čisto opranoglavci. NImajo za burek, delajo preko s.p.-jev, prometa nič nimajo na firmi, sama zguba in životarjenje ter zbiranje za prispevke. Potem se pa slikajo pred Ferariji, pa zadnje solde zberejo za eno obleko, ki zgleda kao svečana. Zi njihovi eventi so res eno samo pranje mozga. Ni mi jasno kakšen folk je to.Imam 2 taki na FB in samo o tem HB pišejo, pa se slikajo pred Ferariji. . To je res ena sekta.
Pravzaprav je res. Hodim na PrejPotem telovadbo, ker mi je telovadba res super. Ker pa ne moreš pačati samo telovadbe, sem prvi mesec kupila njihovo formulo….jedla je nisrm, razen poskusila, sedaj pa vzamem c sak mesec za cca. 20 do 30 eur. Da nekako plačam telovadbo, jem pa tega ne. Je pa tako, da trenerjem tega ne morem dopovedati. Z njimi ne razpravlham, ker imam na prehrano drugačne poglede. Kakšen napitek pitem tudi komu prodam za pol cene ali še manj. Telovadba mi je pa res top. Vodena, na svežem zraku, na različnih krajih, ob različnih urah in lahko prilagajam s službo.
Nap……..e naivnega folka. Prodajalci se učijo max manipulirati z ljudmi,če nisi prebutast,prisostvuješ pa,ob normalni razsodnosti ne nasedeš. Je pa zelo zanimivo videti ljudi,ki čisto padejo not in verjamejo ter so pripravljeni plačati goro denarja za te čokoladice in beli prah,po možnosti še sami novačiti ali prodajati,delati propagando itd.
Jaz v to sranje ne verjamem in močno verjamem da se da kurjenje maščobe etc., doseči na mnogo ostalih načinov in za mnogo mnogo manj denarja!