Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Here comes a time…

Here comes a time…

jutrooooooooooooo… zadnje delovno jutro za mene kako je za vas ne vem, ampak, zdej je prišel čas, da se počasi pripravimo na največjo norijo v letu 🙂

dobro jutro vsem skupaj, lep dan in čimveč lepih trenutkov 🙂

Jani, tudi zame je danes zadnji delovni dan! Pester bo, naporen, veliko organizacije imam na ramenih, pa vendar ….. popoldan grem še v pomoč pri izdelavi krvavic inu vsega, kar zraven paše.

Ker smo prinetani tudi doma, si bomo vošila izpisali malo pred božičem, mar ne. Ali pa morda kljub temu prenekaterim tudi že danes. Bomo videli, kaj nam bo narekoval ta “kratki petek”.

Lepo jutro, lep dan!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

uh…. torej se tebi začnejo prazniki že danes popoldan.. in to pravi kmečki praznik :)))

ja, glede na to, da je net tud dom, bodo šle voščila od mene… pred božičem :))

Jutro tudi od mene.

uff škrat bo delal do zadnjega:(

dežurni norček ne de;-)

kej čmo bom pa drugo leto mrbit frej,
nkol ne veš ne de..

Lep dan hmajni SeVeDe.

Pa Se Ve Kaj ne de

Tole ponaulanje jani mi gre že pošteno na nervni sistem . Saj vem , da boš frej , sej zajček ni tko zabit ! Bi ti dala da delaš pa delaš pa delaš….
sicer pa si zajčk tudi išče novo službo ( slej ko prej mi uspe ker je nujno da jo dobim) sam takile galipterji , pa mi ne bodo rušili vsega..

Kam gre vse skupaj ko noben noče več delat.
Dej mi zmaili cifro tvojega generalnega , da mu lepo mirno in preudarno raztolmačim , kako ne zna vodit podjetja , kako narobe dela , ko vam daje frej dneve. Kar na mail mi jo usuj , oki ?

Pa nobenih ugovorov na moj post , da ne znorim !

No , Mariči ti si pa lahko frej. Saj vem , da v resnici ne boš , da imaš dela preko glave. Zajček se samo jezi na tele ” šelebajzarje ” ko bi kao kr frej bli.
Red mora bit , pa čeprau slab !

Tako je, zajček moj mili. Red mora bit, četudi je snet iz r….t! Teku!
Malo za šalo, malo zares, bomo veseljačili kar od doma!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

žiujo ( full mi je, zdej več ne , nagaju gsm….bi lahko še mau seksala po GSM-U ?

Žijo seba tut od mene, pa enega dišečga cmočka!

tkole……
do zadnga?
prau , zadn dan pridem na en orenk požirk kelele k teb u službo…

ps..me je včer klicu tvoj brat :)) je neki rabu:)))) mmmmmmmm hehe

pejt no pejt.. ti da znoriš… :)))

zajček, ko boš mela spucan mail, bom še kej pisal.. ne pa da mi od srede javljata oba tvoja maila, da … si nedostupačna :)))

ekola.. samo enga cmoka!!!

dober dan od Janija :))))

pa ej nooooo
nimam no zabitga..res ne dej mi nooo
daš?
aja sam enga?
res , ma ti ne znaš pošiljat meilov…
hehe
no dej prosim……
cmoka sam enga na*

ni blo ne na slo.net, ne na email.si….

bom kej napisu danes, če bo cajt :))))

aja, cmoka, dva

glej Jani slo net ne dela več….so ukinil ga
čak ti pošljem moje tri maile…

no, pa dej :))))

glej siol…

ja no, nimajo vsi sreče ku jest…. :)))

VeSEkaJ sE VEkoMu :)))))

ja , no . sej sem :))))

n’č še dubu.. tud jest sem na siol… a ni n’č?

mhm je ! Končno nama le prihaja:)))))))))))))))))))))) sej veš vedno pol pride…

Ljubezen je kakor vodomet.
Poganja se navzgor za enega samega človeka in rosi navzdol na vse ljudi! Bonsai

Cmoke za gmajno !

🙂 nioba!!!!

New Report

Close