Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek herpes pod nosom

herpes pod nosom

Prosim pomagajte. Pred dnevi sem imela gripo in sem si pogosto brisala nos. Med levo nosnico in ustnicami se mi je tako na kozi naredil herpes. Ne vem, kako ravnati s tem herpesom, ker je na kozi. Naj pustim pri miru, da se posusi ali mazem s kremo za herpes na ustnicah (aclovir)? Ce ima katera izkusnje s to nadlogo, bi bila vesela kaksnega nasveta. Hvala in lepe praznike vsem!

herflix al neki.Pomaga,saj zavira herpes

aclovir je super ja… kr namazi. Men se ponavadi nardi zravn ustnice pa ga kar s tem “unicim”

Si sigurna da je herpes? Pejd raje v lekarno al pa k zdravniku, da ti bo pravilno svetoval.

Meni se je včasih isto dogajalo in to redno. Potem sem dobila neke tablete z aciklovirjem in se herpes ni več pojavil. Nikakor pa se nisem mazala s kakšnimi anti-herpes kremami, saj se jih je hudič še bolj “napil” (krema je šla noter, v mehurčke), raje sem si ga žgala z alkoholom, dokler ga nisem posušila – povprečno sem držala vato, namočeno v alkoholu, 45 minut. Nikakor pa zadeve ne praskaj. Za silo daj gor kakšno anti-herpes kremo, da vidiš, če pomaga, vmes pa ga skušaj posušit.

Sem že od večih slišala, da zelo pkmaga ušesno maslo. Fuj, za probat pa je.

Lega “tvojega” herpesa je problematična mederugim zaradi nevarnosti, da bi si klice virusa ne zanesla morda preko sluznice nosu oz krvnega- žilnega poteka v možganski predel…vsekakor uporabi Aciclovir, sicer pa prste stran od inficiranega mesta!
lp

jaz herpese lajšam oz. jih predrem in čez namažem olje tea tree-nekajkrat na dan. Potem, ko je suh še nekaj časa mažem z istoimensko kremo. Meni pomaga samo še tole.
Vse vam lahko pririhtam. Mail je v postu.

Imam svoje lastne izkusnje in lahko recem, da sem se ga uspesno znebil.
Lahko ti pomagam.

V začetnem stadiju pomaga cinkova pasta. Kasneje pa mazilo za obnavljanje kože.
Obe mazili dobiš v lekarni.

LP,
Žan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close