Najdi forum

herpes

na ustnici imam velik herpes, ki je nastal zaradi vročine. Ima katera kakšno dobro idejo kako se ga naj čimprej rešim???
Hvaležna za vsak nasvet

Mazilo Herplex; sestavine cink, ki suši in analgetik, ki lepo odpravi bolečino, deluje, preverejno!

Pozdrav !
Herpes si že v začetku namaži z zobno kremo ( koladontom ) , pozneje si ga natri z limono vsako uro in se ne razleze . PREVERJENO

Jaz uporabljam kremo Virolex. Preverjeno deluje. Dobiš jo v lekarni. Če se ti herpes velikokrat ponavlja, prosi svojo osebno zdravnico (ali zdravnika), da ti predpiše Virolex tablete. Pri meni je to pomagalo. Sedaj dobim herpes 1x do 2x na leto, kar ni veliko glede na prej, ko se nikakor nisem mogla rešit te nadloge.

sama sicer s tem nimam težav….ima pa jih prijateljica…..sicer se sliši malo grozno, čudno…pa vednar deluje…čudežno….mesto, kjer imaš herpes, si namaži z ušesnim maslom (svojim)…deluje….100 %-no….

No, to pa glih ne verjamem, da bi ti izločki lojnic in odluščene kože pomagali, pa tudi higienično ni…

Najprej poskusi s posebnimi mazili, ki jih dobiš v lekarni. Pomaga pa tudi propolis, zobna pasta, menda pa tudi rdeče vino. Menda se pripravlja nek izvleček iz koruze, ki deluje proti Herpes virusom.

hvala vam vsem!!!

A ce bi bilo pa iz masla kaksne zivali bi pa verjela? Ker je pa clovesko je pa nemogoce?

Maslo iz ušes sigurno deluje. Tudi meni se je najprej zdelo nemogoče. Pa ne toliko nemogoče kot pa se mi je sama misel na to zdela bljak. Toda pri meni je delovalo!!!

lp

Virolex! Ce ga imas pri sebi, ko zacutis srbecico in si takoj namazes imas veliko verjetnost, da se sploh ne razvije. Zato pojdi v lekarno ali k zdravniku (na recept je brezplacen), da ga dobis in ga vedno imej pri sebi za vnaprej, ko se zopet hoce pojaviti, da ga bos “umorila” se predno se razpase naokoli!

lp

Sedaj obstaja že ena labella, ki vsebuje zeleni čaj in avtomatsko preprečuje herpes.

kako pa izgleda? se jo da dobit kot druge labelle v drogerijah?

Joj, zdaj mi je ravno ušlo ime iz glave:( V bistvu je tako mazilo, podobno labelli. Jaz ga sicer v drogeriji še nisem zasledila, ker ga niti nisem iskala. Mi je pa v “naravni” lekarni v Bežigradu povedala zanjo. Ti sporočim ime in vse naslednji teden. Bo uredu?

to bi bilo super! upam da se bos spomnila name! hvala ze v naprej

To z ušesnim maslom, ko sem prvič to slišala, tud nisem verjela. Ampak je res, pa še poceni je, ha, ha, he,… LP

4

New Report

Close