Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Herta, Ana — vse so iste

Herta, Ana — vse so iste

Dr. Ana je cel image gradila na tem, da so drugi prehranski dodatki nateg in ona ima top. Pa meni je magnezij dejansko super.

Ampak potem so jo na threadsih razkrinkali, da ji dela vse firma od Herte, znane mutivode s televizije.

Ma kako pol Ana začne hvalit Biostile koliko imajo strokovnjakov — ma je potem tudi od Herte vse super, saj so to isti strokovnjaki???

Plus, Ana agresivno napada to, ki je prva objavila info. Se vidi, kakšna ženska je.

Kje vi kupujete dopolnila?

Saj je povedala, da izdelek ni enako marketing znamke. Lahko ima super izdelek neprivlačen marketinški pristop (in obratno).

Sicer pa imam:

-Mg (citrat) od Krke (300 mg). Anin mg mi povzroča drisko in ni mi všeč okus (sladilom se izogibam).

-Mg (bisglicinat) in železo od Vitaminklinik.

-omega 3, vitamin K in inositol od Now

-vitamin D in vitamin C od DM

-kalcij Nutrilab

-B kompleks trenutno od Vonpharma, ampak bom zamenjala, ko porabim, ker so ni odmerki preveliki.

Očitno se biznis prehranskih dopolnil splača. Recimo VONpharma, a delako sedaj tam te prehranske dodatke? Ali ne najdejo zaposlenih?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2876, 22.05.2025 ob 00:59

Saj je povedala, da izdelek ni enako marketing znamke. Lahko ima super izdelek neprivlačen marketinški pristop (in obratno).

Sicer pa imam:

-Mg (citrat) od Krke (300 mg). Anin mg mi povzroča drisko in ni mi všeč okus (sladilom se izogibam).

-Mg (bisglicinat) in železo od Vitaminklinik.

-omega 3, vitamin K in inositol od Now

-vitamin D in vitamin C od DM

-kalcij Nutrilab

-B kompleks trenutno od Vonpharma, ampak bom zamenjala, ko porabim, ker so ni odmerki preveliki.

Je povedala, da izdelek ni enako marketingu, ampak cel point je, da smo vsi, ki smo kupovali pri Ani verjeli, da so njeni izdelki superiorni, od Herte in podobnih (ampak Herta sploh velja za velik nateg) pa zanič.

Zdaj pa Ana razlaga, kako je super tovarna, kaj vse delajo in brez heca razmišljam, da sem mogoče krivico delala Herti, ker če se tako trudijo s kakovostjo, mi pa samo beremo o nategih in koliko kazni so plačali… mislim, saj je Ana tudi ful kazni plačala, pa saj to stalno objavlja.

Jaz gledam na iHerb ene par znamk, pa Vitamin Klinik preverim, ampak pred časom so se mi zdeli blazno dragi.

Herta je ravno dobila pol miljona subvencije od države.

Lih za poplačilo kazni za zavajanje potrošnikov bo mela.

Mi ji bomo plačali, da ona lahko zavaja in laže naprej.

Pa kdo sploh kupuje ta njena jajca? Glede na promet, marikdo.

Ravno včerja pri poročilih je bilo omenjeno, da je Herta dobila od države, torej od nas 3/4 mio€ lani in letos 1/2mio€ letos subvencij.

Perejo denar da glava boli. Koliko je še tega ki se ne ve.

sama sem jemala double hair od vitaminklinik, groza. Lasje so se mi zaceli cufat, pa imam drugace zelo kvaliteten las. Po prekinitvi tretmaja, so se pocasi vrnili v prvotno stanje. Mene vsi magneziji blazno napenjajo, tako da, ce je res nuja, radenska s sumeco Mg tabletko. Imela sem se kolagen od gingerorange. Ter kalcij in vitamin D od vitayummy.

Je pa res, da vsi te manjsi brandi kupijo formulo oz jo kao sami zmesajo, potem pa to drugi proizvajajo. Pa sai nima Ana laboratorija. Biostile ima pa ogromen obrat, jasno, da bodo tam se za koga kaj zmesali.

Drame pa ne spremljam, Ane tudi ne. Slisala sem, da njen mg dostim povzoci drisko, pa me je to tudi odvrnilo od nakupa.

Nisem pravzaprav nikoli kupovala raznih dodatkov pri  teh prodajalcih. Če kaj rabim, kupim v lekarni. Še vedno preferiram stvari od Krke.

Včeraj na rtv  bila oddaja od prehrambenih dodatkov. Niso bili preveč naklonjeni,posebno če kdo jemlje zdravila. V hrani so vsi dodatki,poglejte.

Zdrav človek, ki je raznoliko hrano, ne potrebuje dodatkov.

ne ne kupujem, 22.05.2025 ob 08:06

Nisem pravzaprav nikoli kupovala raznih dodatkov pri  teh prodajalcih. Če kaj rabim, kupim v lekarni. Še vedno preferiram stvari od Krke.

Tudi jaz izključno v lekarni. Občasno B kompleks, D vitamin, Magnezij. Stalno ne jemljem ničesar. Nikakor pa ne kupujem pri teh, ki cele dneve delajo reklame na TV . A kdo gleda te reklame ?

Ana mi je bila prej sicer malo tečna, ampak ima dobra sporočila glede gibanja in prehrane. To, da poudarja transparentnost, potem pa zamolči, da dela v Biostilu svoja dopolnila, se mi zdi pa dober pokazatelj karakterja. In zdaj objavlja storije, kako želi biti transparentna, ja zakaj pa prej nisi bila? Dovolj inteligentna je, da ve, da bi to škodilo, zato ni. Herta ni samo maskota, Herta je ustanoviteljica Biostila in trenutno 20% lastnica podjetja!!

Strinjam se, da če zdaj opeva Biostile, kako kvalitetno delajo, da mogoče pogledamo potem vseeno ta Hertina (bistveno cenejša) dopolnila, ker mogoče smo jih pa čisto brezveze jemali za nekvaliteten nateg za ta stare, ki gledajo cele dneve tv. Če je firma res tako top, verjetno niso naredili pa totalno slabe kombinacije sestavin za lastne izdelke??

Odkar imam možnost gledanja za nazaj, še nisem gledala reklam, še manj teh posiljevalcev z zdravimi dodatki. Ne poznam pravzaprav nikogar, ki to gleda. Pa toliko TV časa je porabljenega za to .

Tale informacija me je odvrnila od nadaljnih nakupov Anasan izdeljov. Nekaj jih imam od Valensa. Kdo pa Valensu dela izdelke? Ce tudi Biostile potem sploh ne bom vec kupovala izdelkov

Tudi mene. Ker če je Hertina firma res tako dobra, bi potem že prej Ana kaj rekla. Pa ni, ker se fura na to, da je ona najboljša, a vse so ji naredili v isti firmi. Pa saj ne zna ona receptur delat.

V glavnem…stalno ne jemljemo nič, občasno pa – najstnici- od — Jamieson- multivitamine, bolj sezonsko, …in od -Mium- energija, železo, magnezij…Kupimo v lekarni. Našteto pa zato, ker je multivitamin od Jamieson-a v obliki katera se lahko zgrize, od Mium-a pa so kot gumi bomboni…ker imata težave z vitaminskimi dodatki v obliki kapsul itd…težko nekateri pogoltnejo kapsule…

No, eto…tud jst mam probleme z goltanjem tablet, ne gre in ne gre dol, tud z velik tekočine, že Lekadol je problem..okej nalgesin je specifično oblikovan, da se lažje pogoltne …Zato tud jst iščem in je tega zelo malo, vitamine kateri so v obliki, da se ne matraš …In sem naletela v lekarni na promotorko od mium in sprobala , je kot bombon v gumi obliki…bomo videli kak bo…Ja, nimamo vsi dinozavrskega goltanca, da kar zdrkne dol brez problemov…Recimo včas in lekadol zdrobim in žlico pol pogoltnem…Za nas so praški, šumečke, vitaminski bomboni in ne velike kapsule …ampak proizvajalce briga …Tud otroci imajo težave z tableti , okej za tamale je v sirupu, ko je večji pa tableti in ne gre dol in se matraš zdrobit in ne gre…

nekaj že veste, veliko pa ne. jaz sem pa strokovnjak ena a top na tem področju. naj vam bo nekaj brezplačnih nasvetov

v današnji prehrani, sploh svonjariji, ki jo kupite v teh cenenih marketih , to je odpad za v sežigalnico, to ni hrana, to je strup, ki vas zastruplja in v tej svinjariji pač nobega nutrienta ni, sploh pa ne v zadostni količini. ti star forumašica sanjaš, tudi tisti ki je domače, saj niste samozadostni, kaj me boste zdej prepričevali da doma pridelate vse tudi za čez zimo pa še prašiče pa bike koljete da imate meso. če pa ste vegani, pol je pa brez dodatkov sploh konec z vami

nujno potrebni dodatki so magnezij, ki sodeluje v 300 encimskih procesih v telesu, najbolši je magnezijev threonat ki tudi čisti strupom možgane, saj edini lahko prehaja skozi možgansko membrano direktno, drgač pa magnezij od krke direkt citrat oblika, ki ima najvišjo absorbcijo. tiste šumečke za česarkoli so da ne napišem navaden strup. mislim katerekoli tisto ceneno v štacunah.

drugi nujni v današnjih časih je D3, ne D ampak D3, od krke je edini, ki je delan po farmacevtskem standardu brez kovid in drugih nateg pa strupov. krka je zakon, tujina je  večini strup, zapomnite si to.

ubikinol kaneka oh made in japan, preberite o tem na spetu, je edini na svetu. sam q10 v ubikiNON obliki je nič to je že oksidirano in si s tem nimaš kaj pomagat razumeš. mora biti končnica OL prosti radikali na vodiku.

naslednji nujni dodatek je cink najbolje v bisciglinatni obliki, ker je to najbolj bio razpoložljiva oblika. pripomore drastično k večjemu spolnemu nagonu tako ženskih ki so suhe kot decov ki nimajo trdega. tudi ogromno pomaga imunskemu sistemu

In seveda vsi b vitamini ki so že notri v magnezij direkt od krke, vsaj večina.

pol pa odvisno od tvojega stanja l karnitin seveda v pravi obliki, krom baker , kurkumin bcm 95, ni vsak dober, kalij kalcij , omega tri iz alg ali rakcev ker višje greš po prehrambeni verigi bolj je vse zastrupljeno s toksini, histidin, tega je ogromno še, vsak dodatek ima svoj pomen in fukcijo. recimo l karnitin je za hujšanje pa seveda obvezno še veganski proteini od recimo sun warrior saj tam je notri vse kar telo rabi za brezhibno deloanje pa imajo tudi kompleksa za spodbujanje tvorbe kolagena ki je za vse, proti gubam za kosti hrustanec sklepe ni da ni lase, nohte. tam so sestavine ki so gradniki kolagena , aja seveda nujen je še vitamin c tam 1000 mg na dan najbolje iz šipka acerola naravno pridobljen.

največja natega dodatkov je pa kolagen, saj ti nisi kura pa govedo, no razen če si, da bi se ti ta vgradil pod kožo, kako država dopušča tako zavajanje pa natego, kdor obvlada vsaj osnovno šolsko kemijo ve da je to totalna laž. saj ko ti kolagen poješ se v želodcu razgradi, saj se ti ne montira direkt pod kožo, četudi bi bil človeški, razumete to.

poglejte une k prodajajo kolagen, plešast pa gubast, al pa debeleo perdo ki prodaja bonbone za hujšanje, če ti to ne pove vsega pol si pač zabit.

generalno je takole, dodatki še kako koristijo in ngokrat preprečijo hude bolezni, ob pravilnem jemanju in kvaliteti in pomagajo pri zdravljenju če si že bolan. ga pa ni dodatka niti cbs smola pa kanabidoidi in čage rožni koreni altajske smole, mumije, ni dodatka, ki bi ti pozdravil raka ko ga že imaš. to ti pozdravi če ti samo onkološki inštitut, ti pa cbd zelo pomaga pri stranskih učinkih in ostalo. ČE BI TO DRŽALO DA TE ZADEVE POZDRAVIJO RAKA BI BIL ONKOLOŠKI INŠTITUT PRAZEN. je dejala dr veterine, ko smo ji nesli tja mačka s tumorjem.

Men je fajn nardila še -Algea-…jemala pač eno škatlico, da mal sprobam. te alge ..in kaj je blo…sem kmalu zanosila ../ no, sva bla brez zaščite v nekem obdobju, se prepustila ) …

Krneki Je Tole, 21.05.2025 ob 23:49

Dr. Ana je cel image gradila na tem, da so drugi prehranski dodatki nateg in ona ima top. Pa meni je magnezij dejansko super.

Ampak potem so jo na threadsih razkrinkali, da ji dela vse firma od Herte, znane mutivode s televizije.

Ma kako pol Ana začne hvalit Biostile koliko imajo strokovnjakov — ma je potem tudi od Herte vse super, saj so to isti strokovnjaki???

Plus, Ana agresivno napada to, ki je prva objavila info. Se vidi, kakšna ženska je.

Kje vi kupujete dopolnila?

Glede na to kako pišeš, pojma nimaš avtor-ica posta in podobni pisci.

Dr Ana je inovatorka, sestavlja usrezne kombinacije prehranskih dopolnil ciljno za določene skupine in tipe ljudi. Ne štanca “kar nekaj” .

Biostil pa po njenih formulah proizvaja to kar si zamisli na podlagi testiranj in študij, ter znanja mnogih strokovnjakov in njene dolgoletne prakse.

Ne more ona tega doma v svoji kuhinji zmešat. In razposlat okrog.

To ve vsak razumen človek. Fovšljivci pač ne vidite v čem je bistvo…

Bo treba še neko “formulo” izumiti za takšne kot ste vsi vi, ki ji mečete polena pod noge. Pa gotovo tega ne počnete le njej, verjetno vsakemu, ki ga ne razumete in ste mu fovš. Zdaj je pač ona popularna in na tapeti…

Malo se izobrazite o sestavinah, surovinah, delovanju, potreb organizma v različnih obdobjih…. pa vam bo lažje.

Zanimivo, da slepo zaupate nekim reklamiranim znamkam, domačim strokovnjakom, ki učinkovine dokazujejo z študijami v praksi pa ne…

Kakšno hrano pa jeste, da rabite toliko prehranskih dopolnil?

Dobro so vam oprali možgane.

zakaj pa -izdelkov domačih strokovnjakov- ki učinkovito dokazujejo s študijami …bla,bla, bla…ne moreš kupit po lekarnah…valda gre za zaupanje in v lekarni  šolani farmacevt ne bi prodajal nekega nepreverjenega zvarka ,…, ki bi škodil uporabnikom , recimo tud  otrokim dajemo dodatno vitamine  pozimi , najstnicam železo dostikrat manjka itd , …ali pač ?

Tole se bom oglasila. Berem mon 2x na leto, pa vedno kaj sočnega najdem. Ana je super, jo spremljam sigurno 8 let in sem ji hvaležna da deli osebne izkušnje s kozmetiko, plastično kirurgijo, dentalnim zdravjem, itd. Je brutalno iskrena in to cenim in obožujem in zato so njene informacije zlata vredne. So pa stvari, ki pa so neprimerne in zaslužijo kritiko. Ana rada sebe postavi na najvišjo prečko in pljuva vse povprek tudi tam, kje ni potrebno. To že ne spada pod iskrenost, ampak pod toksičen in zaničljiv odnos do drugačnega in drugega. Kar je sicer super dramatično in zanimivo in privlači publiko in potencialne kupce in sledice, hkrati pa odvrača tiste ljudi, ki imajo zdrav odnos in spoštovanje do sebe in sveta. Pljuvati po državi, po kolegih zdravnikih,  po drugih nesposobnih proizvajalcih prehranskih dopolnil, po nesposobnih gostincih, po nesposobnih trgovcih….pa še pa še, vsak teden ima novo zgodbo.

Žal se to obrne in vrne. Upam da jo tokrat sreča lastna pamet. Da spremeni ton.

Naj še naprej ostane kritična, s spoštljivim tonom do drugačnega.

Pukica, 22.05.2025 ob 17:44

No, eto…tud jst mam probleme z goltanjem tablet, ne gre in ne gre dol, tud z velik tekočine, že Lekadol je problem..okej nalgesin je specifično oblikovan, da se lažje pogoltne …Zato tud jst iščem in je tega zelo malo, vitamine kateri so v obliki, da se ne matraš …In sem naletela v lekarni na promotorko od mium in sprobala , je kot bombon v gumi obliki…bomo videli kak bo…Ja, nimamo vsi dinozavrskega goltanca, da kar zdrkne dol brez problemov…Recimo včas in lekadol zdrobim in žlico pol pogoltnem…Za nas so praški, šumečke, vitaminski bomboni in ne velike kapsule …ampak proizvajalce briga …Tud otroci imajo težave z tableti , okej za tamale je v sirupu, ko je večji pa tableti in ne gre dol in se matraš zdrobit in ne gre…

Še ena s težavo goltanja tablet :(( Je bilo obdobje, ko sem jih morala po 15 na dan in takrat našla rešitev – tablete ne popijem, pač pa pojem. Košček banane, zraven tableto in gre brez problema dol 🙂 Probaj, boš videla da super fino funkcionira 🙂

Ana in Herta, 23.05.2025 ob 10:46

Tole se bom oglasila. Berem mon 2x na leto, pa vedno kaj sočnega najdem. Ana je super, jo spremljam sigurno 8 let in sem ji hvaležna da deli osebne izkušnje s kozmetiko, plastično kirurgijo, dentalnim zdravjem, itd. Je brutalno iskrena in to cenim in obožujem in zato so njene informacije zlata vredne. So pa stvari, ki pa so neprimerne in zaslužijo kritiko. Ana rada sebe postavi na najvišjo prečko in pljuva vse povprek tudi tam, kje ni potrebno. To že ne spada pod iskrenost, ampak pod toksičen in zaničljiv odnos do drugačnega in drugega. Kar je sicer super dramatično in zanimivo in privlači publiko in potencialne kupce in sledice, hkrati pa odvrača tiste ljudi, ki imajo zdrav odnos in spoštovanje do sebe in sveta. Pljuvati po državi, po kolegih zdravnikih,  po drugih nesposobnih proizvajalcih prehranskih dopolnil, po nesposobnih gostincih, po nesposobnih trgovcih….pa še pa še, vsak teden ima novo zgodbo.

Žal se to obrne in vrne. Upam da jo tokrat sreča lastna pamet. Da spremeni ton.

Naj še naprej ostane kritična, s spoštljivim tonom do drugačnega.

Zelo dobro povedano. Jaz imam še kup magnezijev za porabit, ampak novih pa ne bom kupovala, bom raje od Krke.

New Report

Close