Herta Kosmina RTV podjetje Biostile nasilno oglaševanje
Meni je pomagalo, 05.03.2023 ob 18:56
A se ti zdi, 01.08.2022 ob 18:46
Ne rečem, 01.08.2022 ob 18:36
Lahko izdelki, ki jih oglašuje, res kaj pomagajo, ampak so te reklame že v iber nadležne.
… da pomagajo?!? Samo pogledaš Herto. Vsa zašpehana okoli vampa, zabuhla v vrat in skurjena frizura. Poosebljeno zdravje .
To posiljevanje s prehranskimi dopnili in vsa ta nadležna zavajajoča tv prodajanja bi morali označiti z rdečim utripajočim napisom. ” pozor- krama za bebce”
Lahko iz lastne izkušnje povem, da so mi njeni izdelki edini pomagali pri mojih težavah. Nobene tablete, fizioterapije in kreme in bla bla bla. V bistvu sem prav iz obupa provala še tole, ker mi je sodelavka hvalila in ni mi žal. Ja, je tečno kar naprej te reklame gledat po vseh kanalih, ampak izdelki niso lari fari. Vsak, ki jih je proval, jih pohvali. Edino dragi so ko hudič.
Če so ti dragi, pa jih kupi v DM, so 3-4x cenejši, nič slabši. Pa še ne težjo ti na TV reklami, samo ceneje je.
Koliko so glede na kvaliteto vredni izdelki Biostil, se vsak lahko prepriča, če kupi izdelek v lekarni, še ceneje v drogerijskih prodajalnah. Kmalu lahko ugotoviš, da so izdelki, ki jih kot najboljse in izključno slovenskega izvora, predstavlja g.Herta, res en velik nateg, da so predstavitve samo v fantastičnem stilu.
Njen odnos do resnice, do potrošnika ki pove svoje izkušnje, pa je ignorantski, poln prezira, ponižujoč, katastrofalen, da o tem, da bi rekla, da ji je žal za tvojo negativno izkušnjo, ne pričakovati, četudi je tvoja komunikacija mirna, kulturna!!!
Pošten proizvajalec, ki stoji za svojimi izdelki se kvaliteto, se s potrošnikom pogovarja spoštljivo, saj se zaveda, da mu mi polnimo žepe.
Najbolj boli to, da plačujemo Rtv prispevek tudi za čas, ki ga plača Hertilda. In da moramo prestavljat programe, da ni treba poslušat njenega nadležnega glasu. Verjamem sicer, da se še vedno najde kdo, ki nasede njenim “zvarkom”, ampak to spada na programe, ki so namenjeni nategovanju ljudi, ne pa na nacionalno tv in radio hišo. če na rtv ne znajo s čim drugim zapolnit časa, naj dajo na zaslon dečka s piščaljo pa zadaj tam kjer murke cveto..al pa eno po svojem izboru.
Enostavno bi morali oglaševalci bit kaznovani za ponavljanje goljufivih oglasov, pa tude herte nebi blo več na RTV.
Anonimno 8829, 04.09.2024 ob 15:10
Najbolj boli to, da plačujemo Rtv prispevek tudi za čas, ki ga plača Hertilda. In da moramo prestavljat programe, da ni treba poslušat njenega nadležnega glasu. Verjamem sicer, da se še vedno najde kdo, ki nasede njenim “zvarkom”, ampak to spada na programe, ki so namenjeni nategovanju ljudi, ne pa na nacionalno tv in radio hišo. če na rtv ne znajo s čim drugim zapolnit časa, naj dajo na zaslon dečka s piščaljo pa zadaj tam kjer murke cveto..al pa eno po svojem izboru.
Enostavno bi morali oglaševalci bit kaznovani za ponavljanje goljufivih oglasov, pa tude herte nebi blo več na RTV.
vse kar je prav, 26.04.2022 ob 08:51
Odprem TV naključno: Herta, šaltam po kanalih, vsaj na vsakem drugem je Herta. Sedaj že na nacionalki. A je ta ženska kdaj doma? Ali je ves čas na snemanjih? Ko jo zagledam, preklopim. Mi ni antipatična, a je je vsaj 70% preveč. Reklame s tem ne dosežejo pravega učinka.
Veliko , veliko preveč je tega. Tudi meni ona sploh ni antipatična. Je pa že zelo dolgo ne poslušam, preklopim .Sigurno pa teh 100 in 100x oglaševanih proizvodov ne bi kupila (ne glede na ceno). Kvalitetnih proizvodov ni treba tako veliko, že skoraj nasilno oglaševat.
se strinjam, 04.09.2024 ob 17:09
Veliko , veliko preveč je tega. Tudi meni ona sploh ni antipatična. Je pa že zelo dolgo ne poslušam, preklopim .Sigurno pa teh 100 in 100x oglaševanih proizvodov ne bi kupila (ne glede na ceno). Kvalitetnih proizvodov ni treba tako veliko, že skoraj nasilno oglaševat.
Vsi ti neki znalci, ki oglašujejo razne the best , naravne proizvode, s tem svojim oglašanjem čisto nič ne pripomorejo k boljšim nakupom. Najbrž bolj obratno.
To je vse nateg, ljudje gledajo in naročajo.. rezultatov pa ni
RTV in ostale ne zanima, njim pride vsak € in 10000 € od oglasov še kako prav..
Imperij Herte Kosmina: Ne ustavijo je niti kazni za zavajanje
Alexsander, 01.08.2022 ob 16:18
Tole s Herto pa presega vse meje dobrega okusa. Kamor koli prižgeš tv kanal vidiš,njeno zavajanje in zastrupljanju naivnih ljudi. Kdaj bo marod prišel k pameti in spregledal,da gre za prevarante?
poglejmo dejstva, 55% Slovencev je OVC, ki so se cepili proti kr neki, kar so poimenovali COVID19, kar pomeni, da ima Herta kupcev točno 55%. Če ne bi te ovce kupovale take zadevce Herta ne bi imela denarja da plačuje reklamo po TV in širše.