Higiena partnerja
Sva bila z bivšo na dopustu. Nikoli ni šla pod tuš, zobe si je umila v tistem tednu trikrat, gate zamenjala vsega skupaj enkrat, moderc skoz isti. Ni imela neprijetnega vonja sem pa vedel, da z njo nekaj ni ok. Bila pa je na tekočem z Make upom in absolutno ne zmočiti las. Pri ženski se take stvari ugotovijo dosti težje kot pri moškemu. Švic pri dedcih dela svoje.
obupana818, 23.10.2024 ob 09:55
Sva par že nekaj let, imava dva otroka. Partner je zelo skrben, prijazen in dobrosrčen oče. Zadnje čase opažam, da se vedno manj umiva. Tušira se nekje 1 krat na teden, zobe si včasih umije, kdaj tudi pozabi, obraz si umije, ko se spomni. Velikokrat kaj popije, kadi, zato mu posledično začnejo smrdeti lasje in oblačila, ki jih tudi ne menjava pogosto, razen seveda za službo.
Sem mu tudi omenila, da me moti, da se ne tušira, vendar je mnenja, da tuširanje ni zdravo in da uničuje ph kože. Res ne vem, kaj naj naredim. Jaz sem zelo urejena, tuširam se vsak dan, umivam, mažem s kremami za telo, torej moje higienske navade so popolnoma druge.
Ko sva se spoznala, ni imel teh problemov in mi je zelo dišal, sedaj pa se prav izogibam temu, da bi se stisnila k njemu, ker me to zelo odbija.
Kaj bi ve naredilem kako rešiti ta problem. Glede na to, da sem mu tudi jasno povedala, da me zo zelo moti, je to njegovo vedenje tudi nespoštovanje mene, ni mu mar.
- DA se jaz stusiram enkrat na teden..crknem svojega smradu.