Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hipnoterapija za anksioznost

Hipnoterapija za anksioznost

Ali se je kdo poslužil hipnoze za zdravljenje anksioznosti, predvsem gre za telesne simptome. Bom vesela vapih izkušenj.

S hipnoterapijo nimam izkušenj z vso ostalo psiho šaro pa. Naj gre za psihiatre in psihologe ali alternativce vseh mogočih spektrov.
Že desetletja živim z njo. Nič ne pomaga. Ker gre za nepravilno delujočo možgansko kemijo, ki se potem odraža tudi na zbrkani telesni kemiji.
Antidepresivi so pri anksioznosti neumnost, da ne rečem zločin s strani uradne medicine. Pomirjevala so komaj kaj boljša, pa še navlečeš se jih hitro.
Ko ti nekdo ta mehanizem dobro razloži se sprijazniš in s tem živiš. Kot s krajšo nogo. Ni prijetno, vendar nekako gre.

Hvala. Mi je v tolažbo. Moja izkušnja je enaka :(. Sem si rekla, da poskusim še to, če bi mogoče pomagalo.

Tudi mene zanima hipnoterapija. Če ima kdo dobre izkušnje ali pozna to terapijo, naj prosim javi.

Bila kar nekajkrat na hipnoterapiji zaradi anksioznosti, zapravila kar nekaj denarja, a nobenega efekta.
Prebrala sem nekaj knjig na to temo, na življenje in stvari sem začela gledati s popolnoma drugačnega zornega kota, nehala sem se sekirati za stvari ki niso pomembne in lahko rečem, da sem v letu dni zlezla na zeleno vejo. Ni lahko, se pa z močno voljo DA.

Pa si prepričana, da hipnoza ni pomagala? Sploh veš, kako hipnoza deluje? Zase vem, da mi je pomagala, da sem iz sebe znala spraviti pretekla prepričanja! Mogoče bi jih drugače tudi, vendar vem, da veliko pozneje! Odvisno je tudi h kateremu psihoterapevtu si šla! Kolk si je vzel časa zate! Jaz sem taprvič bila pri psihoterapevtki dobre tri ure! Sama hipnoza je bila dolga 40 minut! In njeno hipnozo sem si posnela in si jo potem še doma nekaj krat spustila! Hipnoza je tako celo naše življenje!

Ne ni mi pomagala. In ja, bila sem pri zelo dobrem priznanem psihoterapevtu. Kot sem napisala sem si pomagala drugače – sama in z močno voljo.
Psiha je zaj……stvar. Je pa 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} stvari v glasi. Naše razmišljanje in odzivi na vsakdanje situacije so zapleten proces. Veliko k psihičnim težavam pripomoremo sami, pa naj se strinjaš ali ne. Sem skoraj doktorirala iz anksioznosti, tako da vem kaj pišem in govorim.

Hmmm, kar dvomim v tvoje prepričanje! Da hipnoza ni imela nobenega pozitivnega učinka? Se mogoče vprašaš, če od hipnoze nisi dobila takšne vstrajnosti? Da ti ni dala mogoče moči, da si se sama zagrizila v kislo jabolko? Vem, da veliko k psihičnim težavam pripomoremo sami, ter tudi vzorci, ki smo jih dobili ! Mogoče je že samo ena stvar bila, da ti je hipnoza pomagala! Ne boš me prepričala, da ni imela nobenega pozitivnega učinka!

Nateg … !

In poslabšanje ! Tako i je poedala kolegica pred 15 leti, da je šla tja in dživela blokado mišic, ki j je osala, mravljinčenje celega telesa, vse do smrti, nikdar se ni ustavilo, pristala je na onvalidski zaradi nevroloških težav.

Hvala za opozorilo. Tudi če je le 1 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} možnosti, da se zgodi kaj takega, ne reskiram.
Hvala tudi vsem drugim za mnenja.

lahko prosim kak info o kjjigah

lahko napises katere knjige prosim

Se lahko kje srečamo s tabo?

Jaz sem bila na medicinski hipnozi pri znancu, psihologu, email ima medichipnoza@gmail.com

Uporablja se pri tesnobi, hujšanju, odvajanju od kajenja, bruksizmu, motnjah spanja, odvisnostih, depresiji itd. Meni je pomagalo, bila pa sem štirikrat.

New Report

Close