Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hipnoza-hujšanje

Hipnoza-hujšanje

Bila sem na hipnozi za boljšo motivacijo za hujšanje.Imam večjo voljo reči ne ko se mi luštajo svinjarije, ki jih več ne želim vnašati v telo..Izgubila še nisem nič ampak upam, da se bodo začeli kazati rezultati.Izločila sem krompir,testenine,sladkarije,mastno hrano, slane prigrizke…Jem veliko zelenjave in pa tudi sadja pusto meso,ribe..Ima še kdo idejo kaj lsahko jem, da bom sita..Začela pa sem se prehranjevati 4 krat na dan po malo…Zvečer pa še imam 30min visoko intenzivne vadbe.

Tudi kolega. Pa ni shujšal nič.

Nepredelane (polnovredne) ogljikove hidrate. Žitarice, po domače. Ajdova kaša, prosena kaša, kosmiči, riž, ješprenj, polenta… Za zajtrk, lahko tudi še za dopoldansko malico ali kosilo. To je zdravo in za dolgo nasiti.

Že,če samo s kakršnim koli načinom (meditacija,joga,šport,…) umiriš um oziroma odpraviš stres je že takoj sprememba pri prahrnjevanju in s tem se tudi pozna na teži.

Tudi jaz sem oktobra začela s hujšanjem s pomočjo hipnoze. Do zdaj sem izgubila 9 kg, saj sem si zadala res počasno hujšanje in uvajanje drugačnega stila življenja. Do zdaj sem hujšala že … bog si ga vedi kolikokrat a so se kg vedno vrnili, saj sem ubirala bližnjice, ki v resnici to niso. Tokrat sem se veliko ukvarjala s sabo in res postopoma uvajala spremembe v svoj vsakdan. Hipnoza mi pomaga, da se umirim in ozavestim stvari zaradi katerih sem posegala po hrani. To se mi zdi najpomembnejše pri hujšanju, poiskati vzroke. Srečno.

New Report

Close