Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hipohonder

Hipohonder

Jaz sem malo hipohondra, priznam.
Ne toliko, da bi bilo moteče, ampak toliko, da se včasih že prav režim sama sebi.
Vrežem se v prst, res malo globje, ampak če po dveh dneh ni dobro, jaz že vidim, kako se bo zagnojilo in kako mi ga bodo morali odrezati :)))
Kaj čudnega pojem in imam prebavne motnje – gotovo je rak.
Boli me glava – kaj pa če imam tumor.
Zaskeli me zob – 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ga bodo morali izpuliti.

Je še kdo tak?

Ne, nisem taka, ampak precej hujša :(. Na mojem repertoarju so tudi eksotične bolezni, simptome pa čutim že, čeberem kaj na temo bolezni. Primejo se me pa tudi nenalezljive bolezni.

Če imaš nekaj izraženih znakov in jim zvišaš veljavo, samo pretiravaš, medtem ko hipohonder ugotovi pri sebi simptome brez vsakršne podlage v reali. Namišljeni bolnik pač.
Obstajajo tudi bolniki, ki simptomom ne pripisujejo nikakršnega pomena. Čeprav skup padejo, še vedno trdijo, da jim nič ni. To je druga skrajnost, ki tudi ne velja. Jaz spadam bolj v to kategorijo, a se učim objektivnosti.

Če imaš nekaj izraženih znakov in jim zvišaš veljavo, samo pretiravaš, medtem ko hipohonder ugotovi pri sebi simptome brez vsakršne podlage v reali. Namišljeni bolnik pač.
Obstajajo tudi bolniki, ki simptomom ne pripisujejo nikakršnega pomena. Čeprav skup padejo, še vedno trdijo, da jim nič ni. To je druga skrajnost, ki tudi ne velja. Jaz spadam bolj v to kategorijo, a se učim objektivnosti.
[/quote]

Aha. Bo držalo.

New Report

Close