Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Hipoteka

Hipoteka

Pozdravljeni! Zanima me če je potrebno pri kreditu na hipoteko plačati v naprej 10% od vrednosti nakupa?

Hvala! Lp

Tole pa ni najboljše vprašanje.

Ne, ni treba, nič ne plačuješ vnaprej nikomur in sploh nikomur 10%! Pa od kje to..

Ne, ni treba, nič ne plačuješ vnaprej nikomur in sploh nikomur 10%! Pa od kje to..[/quote]

Temu se reče avans in je povsem običajna zadeva v poslovnem svetu…je pa stvar dogovora me prodajalcem in kupcem.

Ne, ni treba, nič ne plačuješ vnaprej nikomur in sploh nikomur 10%! Pa od kje to..[/quote]

Temu se reče avans in je povsem običajna zadeva v poslovnem svetu…je pa stvar dogovora me prodajalcem in kupcem.[/quote]

Če se že plačuje vnaprej pri nakupu nepremičnine ne plačujte avansa ampak napišite v pogodbo da je to ARA!

Hvala za odgovore!

Lp

Modro je napisat, da ara pomeni tudi odstopnina v primeru, da se kakroli zalomi, ker drugača prodajalec lahko zahteva izpolnitev pogodbe.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close