Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Hipotekarni kredit – Viška Sončava

Hipotekarni kredit – Viška Sončava

Pozdravljeni,

če je kdo vzel hipotekarni kredit za nakup stanovanja – Viška Sončava, naj se mi lepo prosim javi na moj e-mail,
najlepša hvala in lp.

Imaš skrit e-mail in ti ne morem pisati. Mi smo tudi kupci stanovanja na Viški Sončavi in še vedno “rihtamo” vse papirje za kredit…

Klikni na Rožica5 ,pri “uporabnikov profil spodaj imaš zasebno sporočilo

Največji riziko v življenju je če nikoli nič ne raskiraš

Moj e-mail:

[email protected]

LP

Kateri blok?

Jaz sem kupil v bloku B in sedaj zamujajo s predajo.

Tudi mi smo kupili v bloku B.
Lp

Moj e-mail: [email protected]

Živjo, tudi jaz sem kupil stanovanje v bloku B. Poleg tega, da zamujajo s predajo stanovanj, se že ves čas vehementno obnašajo, v zadnjem času pa je od njih nemogoče dobiti kakršnokoli informacijo.

Je kdo med vami že razmišljal o uveljavitvi penalov?

Pozdravljeni vsi iz Viške sončave B.

Pošljite mi kontakt, pa se dobimo ta teden na lokaciji.

[email protected]

Se opravičujem, dragi bodoči sostanovalci. A pravi email je: [email protected]

Se srečamo!
Stane

Stane, meni ste pisali z naslova guest.arnes, ki pa mi ga je ob odgovoru zavrnilo…

Upam da ste dobili kej popusta na bližino železniške proge.

Grozni so! Dolores ne dviguje več telefona 🙂

Res, obnašanje je na vrhuncu, kako mi je žal da nisem vzel stanovanja v A bloku 🙁

Mislim da je problem, ker še vedno niso dobili uporabnega dovoljenja in ne morejo pričeti s predajami ali vsaj ogledi pred predajo.

Glede na informacijsko blokado bi prosil vsakogar, ki dobi kakšno koristno informacijo, da jo napiše tukaj gor.

Recimo: 18.8. je predstavnik KZ nekaj omenjal, da bo kljub zamudi možno vsaj skladiščiti robo (recimo že vnaprej kupljeno belo tehniko) v stanovanjih. Je komu uspelo kaj podobnega izsiliti?

Glede penalov pa po mojem ne bi smelo biti problemov, razen to, da bodo vse “majhne” napake ostale tudi po prevzemu, saj ne bodo vlekli prevzema na račun kvalitete storitve.

No vsak info je zaželjen, sploh glede uporabnega oz. datumov.

Predprevzemi na objektu B so se pričeli konec prejšnega tedna. Uporabno dovoljenje naj bi bili izdano v naslednjih dveh tednih.

Kako? Sej prevzema pred uporabnim dovoljenjem ne more biti? Mogoče misliš pregledi stanovanj strank pred prevzemom?

Včeraj sem deobil informacijo, da pred 1.10 uporabnega ne bo, mimogrede.

Ja, kot sem napisal, pričeli so s predprevzemi oz. z ogledi pred prevzemom.
Uporabno dovoljenje bo izdano, ko bo upravna enota pridobilo soglasje urada glede požarne varnostji. Kdaj se bo to zgodilo v tem trenutku ni mogoče natančno predvideti, vsekakor pa naj bi se to zgodilo v naslednjih dveh tednih.

Je pa generalo gledano izvedba gradbenih in zaključnih del v stanovanju ZELO ZELO solidna in ni večjih nepravilnosti, vsaj pri nas je tako!!! Tu je KRAŠKI ZIDAR sigurno med najboljšimi v Sloveniji.

Problematično je le:
– kako so položene “elastične plošče” na igrišču, ki so že sedaj razpokane in razcefrane tako, da bo zmzal takoj naredila svoje….
– pogrešamo nasaditev na maketi obljubljenih dreves na vzhodu objekta B (proti cesti in objektom, ki se še gradijo)
– lisasta fasada
– zamuda pri vselitvi

Kakšna so opažanja ostalih stanovalcev na lokaciji VIŠKA SONČAVA blok A in VIŠKA SONČAVA blok B ????

Moramo se dogovoriti in zapreti dostop do ploščadi z vrati, edino ne vem kako bodo potem obiski lahko prihajali…

No vrata bi vseeno lahko dali, če pa bi bila volja dovolj močna, bi se lahko oba bloka dogovorila za varovanje.

Ko bo za nami tehnični prevzem na objektu B, bo svoje moral opraviti upravljalec objekta, Podjetje UPR. Sicer je tu link kaj narediti, če upravnik ne dela kar bi moral:

http://www.slonep.net/informacije/novice.html?area=novice&direct=9810&lev1=1&lev2=70&no_tb=1&nonav=1&view=n_novice&arhiv=

Mi pa moramo biti pri prevzemu dovolj natančni tudi pri skupnih prostorih (hodniki, garaže, kolesarnica, igrišča in igrala, klopi…)

Upravnik: UPR d.o.o.
Operativni upravnik objekta: Jana Runtič – 041 677 907
[email protected]

Imajo celo številko za pripombe, kar izgleda zelo profi:

Pohvale in pripombe: 03 898 16 00

Mogoče bi že zaprtje skupne ploščadi z montažo vrat (NE ZAKLEPANJE!!!!) in kakšna opozorilna tabla, pripomoglo k temu, da bi bilo potencialnih “uničevalcev” manj.
V nadaljevanju so seveda dražje rešitve, kot je montaža domofonov pri vhodu na ploščad, ali varovanje s paznikom.

Ta teden so poslali prva vabila na oglede pred prevzemom. Bil sem že nekajkrat v stanovanju, meni se na hitro zdi, da morajo odpraviti še nekaj napak po stenah – gipsanje okoli oken, ker se kje đe vidijo bandaže. Majstr mi je rekel, da bojo to naredili + še eno barvanje.

Parket je pri meni že 2x polakiran, enkrat ga še bodo, senčil na balkonih pa še ni, čeprav že začenjajo z montažo.

Kar se kreditov tiče, ne vem ker nimam teh težav. Če se vam Dolores ne javi, kličite Lino, ki ima kar nekaj informacij ali pa kar pojdite na objekt. Jaz na srečo delam precej blizu…

Ja, že sama vrata in tabla, ter kak napis “objekt je pod video nadzorom” bi morda zalegel, razen če vandali ne berejo tega foruma 🙂

Pekarni bomo pa kar biznis nardil, hehe. ful diši okol naših hiš.

Še en forum na VIŠKO SONČAVO:

http://viskasoncava.forumotion.net/viska-soneava-f2/

Jest sm bil na prvem pregledu pa sem, kar zadovoljen par manših napak je bilo na splono pa vredu, pogledal sem res samo stanovanje okolice nisem nič:(

Ja tudi meni so rekli da nimajo uporabnega dovoljenja, pa tud tko po občutku se mi zdi, da imajo še kar neki dela in da ni največji krivec za zamudo krivo uporabno dovolenje.

Poglejte na spletno stran

http://www.viskasoncava.si

Veliko informacij na kupu in zelo uporabne vsebine!

Gali, sem pogledal stran. Kraški zidar je pa res veljal za enega izmed najkvalitetnejših investitorjev. Niti slučajno mu ne bi pripisal tako veliko napak. Vso srečo pri reklamiranju želim …

New Report

Close