Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Hipotekarni kredit

Hipotekarni kredit

Pozdravljeni!
Z možem sva se zanimala za hipotekarni kredit v višini 26mio.Bila sva na večih bankah in se seveda odločila za banko,ki nama je ponodila toliko kredita.Stanovanje,ki bi ga zastavila je vredno 38mio ali več.Bančna svetovalka nama je naredila izračun za 26mio na 30 let na švicarski frank,glede na najina plače zadnje tri mesece.In sedaj ko sva prinesla vse papirje in dala vlogo,naju kliče en dan kasnje,češ da lahko na najine plače dobiva samo 20mio.Midva sva pa stanovanje že arala,ker sva bila prepričana da bova toliko dobila,saj nama je delala izračun na iste zneske,kakršne sva ji prinesla sedaj.
Kako lahko tako nategujejo ljudi.To je zavajanje.Dobro kar je je.
Sprašujem vas ali mi lahko kako svetujete,kaj naj narediva,sicer časa imava še nekaj do plačila kupnine,prav veliko pa tudi ne.
Obupana sva,saj ne bi rada izgubila are.
Lep pozdrav

Pozdravljeni!

Na žalost je takšnih primerov kar nekaj. Zlato pravilo je, da dokler banka pisno ne potrdi financiranje, se kupoprodajne pogodbe ne podpiše in ne daje are. Temu ponavadi sledi časovna stiska ali celo izguba are.

Pri tem je pomembno, da ne izgubimo živcev ali celo grozimo banki z kako tožbo ali kaj podobnega, ker bo v tem primeru samo vrnila dokumentacijo in se nem zahvalila za povpraševanje. Pogajanje mora biti inteligentno.

Ne poznam vaše bonitete zato bi kak bolj konkteren odgovor lahko dal, ko vidim dokumentacijo.

Predlagam, da mi pošljete dokumentacijo s katero grem na banko (lahko več bank) in se poskušam dogovoriti z željeno višino financiranja.

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Če se ne bomo dogovorili na tej banki za dogovorjeno vsoto,zdaj je uslužbenka rekla,da bo poizkusila nama zrihtati ampak da ne ve če bo šlo .
V tem primeru,bi vas res prosila da nama pomagate.Kam pa naj vam pošljem dokumentacijo in iz kje ste?In koliko bi nas to stalo?
lp

Sem iz Ljubljane. Naslov in ostele podatke vam pošljem na e-mail.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Spoštavani!
Potrebovala bova vašo pomoč,ker so nama postavili take pogoje da je joj.
Prosim da me kontaktirante na mail.
lp

OK

New Report

Close