Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute hipotekarni kredit

hipotekarni kredit

Pozdravljeni!

Zanima me, če je kje možno pridobiti hipotekarni kredit z zastavo nepremičnine v 3x-ni vrednosti kredita, če sem zaposlena za določen čas, s tremi plačilnimi listami (bruto OD povprečno 1.900 EUR s tem, da trenutno nimam aktivnega TRR in plača ni bila nakazana na TRR in bo nakazana na TRR pri banki, ki bo odobrila kredit), s tremi najemnimi pogodbami za stanovanja v skupni vrednosti 2.100 EUR/mesec v gotovini? Višina kredita je 150.000 EUR, višina zavarovanja z hipoteko pa min. 450.000 EUR.

Hvala!

Lažje bi šlo leasing. Brez, da imate kakršnekoli redne prilive na TRR, ampak prihodke dokazujete samo z nekimi papirji, ste zelo rizični. Predlagam, da vam vse prihodke nakazujejmo na TRR. Čez nekaj mesecev se bo verjetno našla kaka banka, ki se je pripravljena pogovarjati z vami.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Spoštovani!
Nemorem si kaj da se nebi strinjal z g. Tomc-om.
Vse eno pa bi se vprašal zakaj potrebujete 150.000 €. res je da kakor vidim imate določene prilive, toda kaj če vam najemniki obrnejo hrbet? kaj če ..? Veliko je vprašajev.
Pri takih zadevah bi osebno poskrbel da bi moje finančno stanje bilo pokrito za naslednjih šest mesecev najmanj. Namreč nikoli se ne ve kaj nas čaka, kaj se nam lahko zgodi.
Dajte sprehodite se malo, zberite najprej več informaci pri tem pa poskrbite da bodo prihotki dejansko vidni na TR. Za izmenjavo mnen sem vam na voljo tudi na naslovu:[email protected]
Vsaka informacija je dobrodošla, moje so zastonj.
Lep pozdrav.

Težko bo.

Brez jasnega načrta, za kaj bodo porabljena sredstva (investicijski kredit) in načrta odplačevanja vas niti leasingi ne bodo povohali. Je že tako, da vsi zahtevajo neko boniteto, vsaj minimalno.

Zoran Dernovšek

New Report

Close