Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Hir aj kam hiraj go.

Hir aj kam hiraj go.

V redu reklama. Videla sem jo na TV le enkrat, a sem jo opazila in ni me motila. Torej je dobra.

legenda. Njemu je vseeno s kom se druži. Jankovič mu je zemo pa najbrž ga je tudi kdaj najel. Jankovič se pa rad z YU pjevači postavlja. Ni tuki neka strašna ljubezen in politična podpora v igri :).
Reklama je bolj tako. Malo šizofreno preskakovanje segmentov in ne vem kje je point škrlatnega kostuma. Predstavlja ošpico? Je to napoved izbruha novega starega virusa?
Hofer preziram. Ima dobre eko artikle ampak s temi cenami in pakiranji nas je vse dobro nategnil. Zdaj plačujemo za grdoto trgovine enako visoke cene kot tam kjer nas s kruhom, mesom, ribami postrežejo in nismo “v skladišču” kaj šele, da brskamo po železnih košarah kot psi.

A se je v to reklamo zapičil Janša? Kaj točno mu ni bilo všeč? Pa saj v reklamah pogosto nastopajo estradniki.
P.S. Blagor državi, kjer najde PV čas za komentiranje enih navadnih tv reklam …

hehehe, jajc bo počasi rabil svojo trgovsko verigo “Nona 24 TR”, 24 ur odprta trgovina, Grims na delikatesi, Mahničeva selekcija bonbonov, pa redna akcija, albanski tedni z Ivanom, posebni sljadoljed.
[/quote]
😆😆 he he…
Pa Gorenjak ba kruhu…. priceless

Jaz pa v Sparu ne kupujem, niti ne bom, ker nimam nobenega v neposredni bližini, ampak tale reklama…je pa carska. Imam rada Magnifica, mogoče zato. Ne razumem pa kaj Janši ni všeč?

Jah, blagor le tisti drzavi, ki ima dobrega PV. Ne nasi.

Seveda je reklama, ti bedasta ovca zarukana, pa še kakšna zraven. A kje trdim, da ni. Point mojega posta je, da je reklama ocenjena kot zoprna in nedomiselna. Pevec v kariernem zatonu, debilno-bebavo navdušena trgovka in frajla s čudnim ksihtom pri blagajni.
Realna slika trgovk je, da so sfrustrirane in naveličane. Kruh bi ti najraje zabrisale v glavo!
[/quote]

Bimbo, kaj tu ne razumeš s tako “visokim” IQ-jem, da s tem, ko odpiraš post, delaš samo reklamo za SPAR, brezplačno, kakor tudi Janez Janša. Očitno odlična marketinška poteza, tako kot vsaka, ki vzbudi zanimanje potrošnikov, kar smo mi vsi. Magnifico je tu tudi potegnil zajeten sveženj €, tako da se tudi pevci v kariernem zatonu znajo dobro prodati za razliko od tebe.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Dah. Nič manj in nič bolj ne bomo kupovali v Šparu, zaradi enih plesočih klovnov v reklami, ki so jo sproducirali brainless people.

Kupujemo v Hoferju, ker je pocen. 😉 in ker nekaj veljam.
[/quote]

Hofer ima daaaleč najbolj debilne reklame. Zato tam ne kupujem. Žalijo moj IQ.

Magnifico je genij. A sebe razglaša za šarlatana.

Njegova Pukni zoru je postala srbska narodna himna. In on to razlaga – pa pravzaprav za vse svoje skladbe – da je on to nekaj sestavil skupaj brez kakšnega ne-vem-kaj-truda in sploh ni imel s tem nobenih nekih pričakovanj. Tako dela ŠARLATAN, naredi nekaj, pa nima pojma, kaj dela.
https://www.youtube.com/watch?v=jLzsRC3MMx4

Pa še zelo SKROMEN je. Tole je njegov USPEH:
“Dovolj velik uspeh v mojih letih je, da vstaneš zjutraj brez pretiranih bolečin in se greš zjutraj ‘usrat’. Zvečer pa končaš dan s kakšnim pivom v roki – to je zame maksimalni uspeh.”

Bimbo, kaj tu ne razumeš s tako “visokim” IQ-jem, da s tem, ko odpiraš post, delaš samo reklamo za SPAR, brezplačno, kakor tudi Janez Janša. Očitno odlična marketinška poteza, tako kot vsaka, ki vzbudi zanimanje potrošnikov, kar smo mi vsi. Magnifico je tu tudi potegnil zajeten sveženj €, tako da se tudi pevci v kariernem zatonu znajo dobro prodati za razliko od tebe.
[/quote]

Jaz zaradi te reklame sigurno ne bom več tam kupovala. Lahko pa o njej razpravljam. Razprava in interes javnosti pa sigurno ne pomeni avtomatično več nakupov.

s trstenjakove prav naročajo poste, ki podpirajo njihovo partijsko linijo
včeraj na koronavirus forumu blatenje po Ani Roš, danes tu blatenje po Sparu, ker so si drznili za svoje oglaševanje uporabit material, ki ni trdoslovenski.

koliko so te plačali?

pa kaki umobolneži ste tle..
a se vam bele miši že prkazujejo..
koji k. c imajo reklame za s.p.a.r veze z jj al pa s trumplom..al pa kim džong unom?
ko gledaš film, al pa kej druzga je vsaka reklama nadležna..
pač ene so bolj prikupne kot druge..
ane so pač debilne..
kaj čmo..
da pa zdej če šimfaš tega pajaca ..je naročilo s trstenjakove..???
če pa hoferjeve… pa iz murgl..??
dejte se no mal osvobodit politike..
pejte na zrak..pokosite travo..
relax..

Un mali je prav simpatičen, ko reče Magnifico ma jajca. 🙂

pa kaki umobolneži ste tle..
a se vam bele miši že prkazujejo..
koji k. c imajo reklame za s.p.a.r veze z jj al pa s trumplom..al pa kim džong unom?
ko gledaš film, al pa kej druzga je vsaka reklama nadležna..
pač ene so bolj prikupne kot druge..
ane so pač debilne..
kaj čmo..
da pa zdej če šimfaš tega pajaca ..je naročilo s trstenjakove..???
če pa hoferjeve… pa iz murgl..??
dejte se no mal osvobodit politike..
pejte na zrak..pokosite travo..
relax..
[/quote]

komu se JJ prikazuje?
Saj pa je JJ začel kampanjo proti Šparu na twitterju. in plačanci mu sledijo

https://twitter.com/JJansaSDS/status/1262293054762946560

Jaz zaradi te reklame sigurno ne bom več tam kupovala. Lahko pa o njej razpravljam. Razprava in interes javnosti pa sigurno ne pomeni avtomatično več nakupov.
[/quote]

Potrošnik ni nacionalno, jezikovno ali kako drugače opredeljen. Palestinci bodo ravno tako jedli izraelski humus, če jim je ta dober ali ga dobijo po ugodni ceni. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Seveda je reklama, ti bedasta ovca zarukana, pa še kakšna zraven. A kje trdim, da ni. Point mojega posta je, da je reklama ocenjena kot zoprna in nedomiselna. Pevec v kariernem zatonu, debilno-bebavo navdušena trgovka in frajla s čudnim ksihtom pri blagajni.
Realna slika trgovk je, da so sfrustrirane in naveličane. Kruh bi ti najraje zabrisale v glavo!
[/quote]
Reklamo je kot neprimerno ocenil novi Mesija in kaj pričakovati od svečkarjev kot polni napad na reklamo in izvajalca, PV, ki ima očitno več kot dovolj časa za ogled reklam in ocenjevanja po Twitih le ni toliko zaposlen kot trdi, da 16 ur dnevno gara v dobro državljanov, reklama je prav prisrčna in zabavna samo problem je v tem, da je v reklami, levičar, kolesar in kar je najhujše, oblečen je v rdečo obleko, rdeča je sedaj prepovedana baje jo bodo tudi na semaforjih zamenjal za modro!

Ta zadeva je bolj reklama za Magnifica kot za Spar.

New Report

Close