Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hira aj kam and hir aj go…

Hira aj kam and hir aj go…

helpridem kasno… pa tko naprej 🙂 čeprav je jutro že zdavnaj mimo dan se preveša v .. skoraj večer.. lepo popoldne in večer vsem skupaj pa seveda lubčkov pa zauhov polno popoldne:))

Jani pa.. radiodira 🙂

no, radio jani, a bo kešna glasbena želja?
sem glih nazaj s primorske strani .-)))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Oooooooo, Stephi, si torej bila v Lidlu ??
Najbrž so se nakupi obnesli, pa četudi ne,
dan je bil kljub vsemu malo drugačen, v tem
pa je ves point.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

o, bila
pri nas so otroci strašni jedci !
in potem kupim po 10 kg makaronov, riža, ene 10 piksn evrokrema, cornflaksa, marmelade, pa kaj jaz vem, kaj še (olivno olje pa za kuhinske potrebe, itd.), pa dam 100 evrov in potem avto ubogi komaj sopiha čez col in godovič do doma..jaz pa z blaženim občutkom, da bi v kakšnem marcatorju dala še 2 x toliko za enako količino !
ampak me je tko napralo, ti povem…..
padalo je kot iz škafa

zdej pa čakam, da se jani zbrihta, prebudi, pa neha gledat tiste lepe noge od svoje sodelavke pa eno pesmco zavrti .-))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

A ne greš na avtocesto … čez Col praviš in čez
Godovič ??? Ja, tam pa ti res mora le sopihat še
tvoj avto !! Jaz pa nič ne hodim v Lidl, ne vem, kar
nimam te navade, pa vem, da bi veliko prihranila?
Pa še tako presneto blizu je vse skupaj … uro in
petnajst minut, pa bi bila doli. Ampak …. ja, sami
mi je malo dolgčas, če pa svoje dekle vzamem s
seboj, pa ne bom kupila nič za gospodinjstvo, samo
prepirati bi se najbrž začeli. Kdo ve? Ampak, bom pa
pred prazniki gotovo naredila in “šoping”.

Lep popoldan in še lepši večer ti želim, Sophie!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

🙂 evo zdej lahk total knockout v garen vas :))))9

zdej mava tako temo lepo da ni za muzičke želje :)))

in glede na to, da so naju za športno soboto zasuli s prispevki… mislim da bo danes težko :))

dejva se zmenit…-))
naslednjič greva skupaj…
jaz zmeraj vzamem s seboj ta najmajšga sina, pa bo delal družbo tvoji hčerki, MIDVE PA BOVA IMELI MIR !!!!
.-))))))))

SEJ, SEJ…VAJU POSLUŠAM….VIDN, DE JE KOLEGICA že čist preč, ker bo šla v gor.vas gledat tiste nagce .-)))
madonca me mika .-)))

hja viš… prav da ne bi šla gledat za noben dnar :)))

no zdej smo vstopnici podaril 🙂 pa gremo s šovom naprej 🙂

ja, sej…
ker ima doma zadost lizik pa bonbonov pa sladoledov.

hahahaha ja no 🙂 a ti nimaš.. sej si bla v šopingu zdej :)))

hahahahaha…..noja, mam….
mam..sevede mam .-))))

glih ene strašn dobre piškote uničujem .-)))

ampak .. to ni lizika :)))

seveda to ni lizika!!!
te so pa drgje spravljene !

.-))))))))

Janiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!
dej eno zame spešl…….

a sem prepozna že?

juhu vidve frikice…..

jest sem bla pa v petek v osterajhu…..tud nabavljala…No moj možek je šu gor po nove zimske gume….Potem še v hofer,pa čez sesto v kik….in sem zapravila euročke..ampak vesela da je kej..veliko dobila za mal dnarja..hehehehehe

P.s. drač pa nam italija tudi vidi kadar nam zmanjka špagetkov,pa tortelinčkov,pa pomodorčkov,pa parmežančkov…pa kaka olivca se znajde v košari,pa obvezno tuneeee njamsi…..pa gobice v konzervi…pa kompotki…..pa še bi lahko naštevala….:)))9
Sconto vam rečem….prošutka sem pa pozabila ajajaja…))))))))

evo zdejle eno spešl sam zate 🙂 Busted 3Am

hmmm hvala čepav ne poznam kaka muzika je to?

New Report

Close