hiša v ljubljani

Pozdravljeni
Kupili bi manjšo hišo v ljubljani in da ni preveč daleč do centra lahko je tudi vrstna da ni potrebno nobenih finančnih vlaganj v njo cena nekje do 160000 eur.Ve kdo za kakšno….?Hvala

Na katerem planetu pa ti živiš?

Zaenkrat še na tem ko ti
Kaj ti pa ni jasno?

za 160 k eur ne dobiš niti parcele v LJ , komunala in ostalo te pride še cca. 50k eur in ti bi rad za 160 mel bajtico v neposredni bližini centra v katero ni treba nič vložit :):):)
lej sory za 160 k eur dobiš lahko hišo nekje v zasavju ali pa cca. 100 km iz ljubljane

Smoky in jaz očitno živiva na Zemlji, vi glupi nepremičninarji pa še vedno za Luno.
Zbilje in Brezovica glanc nove bajte za oz. pod 160.000 €. Kar pomeni, da se da zdilat za pod 150.000 €. Pa ne zdaj o raznih mikiroklimatskih črnih luknjah, negativnih radiostezističnih energijah in podobnen. Ker ne pali več.
Samo to na Zbiljah so dvojčki v 3 g.f. za 144.000 eur kar pomeni da moraš najmanj še 50.000 vložiti. Pa še izven LJ je.

Predvsem razdalje. Predvsem v Sloveniji. Koliko pa rabiš do centra LJ? 20 minut? Pa meni se zdi, da podaljšana 3 g.f. pomeni, da manjkajo v bistvu samo tlaki, omet ipd. Pod pogojem, da narediš večino sam (kar se da – lastne izkušnje pri obnovi stanovanja) stane to precej manj kot 50.000 €.
Potem je tu seveda še pohištvo, ampak pod finančna vlaganja verjetno ni mišljeno to. In bodimo iskreni, kriza je kopalnica, ostalo se da vsaj zasilno zelo poceni oz. celo zastonj sflikat skupaj.
Ampak bistvo ni to ampak
za 160 k eur ne dobiš niti parcele v LJ , komunala in ostalo te pride še cca. 50k eur in ti bi rad za 160 mel bajtico v neposredni bližini centra v katero ni treba nič vložit :):):)
lej sory za 160 k eur dobiš lahko hišo nekje v zasavju ali pa cca. 100 km iz ljubljane
in podobni idiotizmi.

Hvala vsem za odgovore:)
Torej za takšno ceno se dobi hiš kolikor hočeš smo si že pogledali na bolhi in tudi našli še za precej manj:)In kaj sem napisala(ženska sem:))iščem manjšo hišo lahko je tudi vrstna ne in teh je toliko da kar skačejo ven..saj nisem rekla da iščem trinadstropno hišo z kilometer parcele.Če pa kdo rabi link pa mu ga posredujem:))Lep dan vsem skupaj

Brati pa ne znaš, ko si v iskalniku klikal, je potrebno klikniti ljubljana ne pa okolica….preveč pameti včasih škodi….

Avtor je rekel blizu centra in meni s 20 min zdi blizu. In sploh pa, kje v strogem centru Ljubljane pa so individulane hiše? Mogoče pa ti rabiš rabiš špegle in ne-luzersko službo

no individualnih hiš je v centru zelo veliko, Trnovo, Vič, Bežigrad, Moste , Šiška, občina Center je po novi planski ureditvi precej večja kot samo stari razpadajoči del
za bučke da se da za 50k eur spravit hišo iz 3 podalšane gradbene faze pa :
v samo hišo je treba uložiti malo morje, pa če delaš sam in s poceni materiali ali pa nabaviš ekipo katera ti bo to naredila na ključ, po tem maš pa za zrihtat še okolico bajte
tkole na uč se je včasih reklo da je podalšana 3 gf približno 1/3 vrednosti bajte, pametnjakovič kateri pa je sam malo prenavljal stanovanje nej si pa postavi preprosto vrtno lopo in jo malo spedena notri pa nej pol piše neumnosti
bajtice z oglasov za ta denar pa so al čisto zjahane ali pa v 3 pgf
normalna bajta stane 300k eur pa če se postaviš na glavo po dolgem in počez vse ostalo je životarjenje in štukanje dreka pa še obilo slabe volje

no individualnih hiš je v centru zelo veliko, Trnovo, Vič, Bežigrad, Moste ,
, občina Center je po novi planski ureditvi precej večja kot samo stari razpadajoči del
A Moste so zate center? In po novi planski ureditvi spadjo pod Vič tudi tisti koliščarji z Ižanke in Sibirije.
v samo hišo je treba uložiti malo morje, pa če delaš sam in s poceni materiali ali pa nabaviš ekipo katera ti bo to naredila na ključ, po tem maš pa za zrihtat še okolico bajte
A ti bi bazen z jacuzzijem? Ja, ker za porihtat tistih 100 kvadratov, ki jih dobiš z vrstno hišo, rabiš pa res strica z Amerike
tkole na uč se je včasih reklo da je podalšana 3 gf približno 1/3 vrednosti bajte,
Ti pa verjetno še vedno živiš v socializmu, ko smo vsi imeli zlate kljuke in platinaste štekerje.
pametnjakovič kateri pa je sam malo prenavljal stanovanje nej si pa postavi preprosto vrtno lopo in jo malo spedena notri pa nej pol piše neumnosti
Been there done that (vikend), ti pa očitno ne.
normalna bajta stane 300k eur pa če se postaviš na glavo po dolgem in počez vse ostalo je životarjenje in štukanje dreka pa še obilo slabe volje
Opinions are like assholes, everyone has one.

Kaj se tebi zdi blizu centra je tukaj povsem nepomembno..
Precej ind hiš je v strogem centru Lj, lastnik ene sem sam….pa je ne prodam za 160.000….
Mimogrede : si mogoče odvetnica zgornje osebe, da jo sedaj zagovarjaš?

občina center se razteza skoraj do Špara na Viču , do doma starejših občanov za Bežigradom, do doma starejših občanov v Trnovem , kc Moste , Prule in ostalo ……. skratka bajt je malo morje
pa ne bit pameten pa pejt u en ku…. merkur gledat kok te pridejo samo malenkosti , brez nekih resnih zadev , ala ploščice , tlaki, vrata , inštalacije, ogrevanje, razni priklopi na kanalizacijo, vodo, elektro….., ja res je ne živimo več v socializmu, seveda si lahko kupiš kitajska vrata in jih menjaš vsak mesec, podobno vodovodne pipein ostalo šaro katera ni vredna besed še manj pa tistih centov katere odšteješ za njih
mojstri pač dobro vedo da je hišo najceneje in najlažje spravit v 3 pgf i9n pol prodat

Važno, da to ni preveč daleč od centra in ni potrebnih nobenih finančnih vlaganj. Še dobro, da vem kje sta Brezovica in Zbilje in kaj pomeni 3 g.f. in da mi tega ne moreš prodati kot hišo, ki ni preveč daleč od centra in katera ne zahteva nobenih finačnih vlaganj. Čeprav misliš, da smo za Luno.

Morda se bo zdaj kaj našlo poceni na Barju ali na Viču, morda kakšna črna gradnja, ne bo treba nič vlagat samo izčrpat vodo vsake toliko časa…pa kakšen dober gumenjak z vesli je obvezna osnovna oprema.

Mi pošlješ linke?
Hvala

Recimo tale :

Ali ni bilo rečeno, da iščeš hišo,kjer ne bo potrebno posebej vlagati. Tale pa je, kot vidim, namenjena za nadomestno gradnjo.
TOREJ: -plan rušenja in rušitev-OGROMNO DENARJA
– gradbeno dovoljenje, ker klasične nadomestne gradnje več ni- ŠE VEDNO
DOVOLJ DENARJA
In kam pridemo ? Parcela je stala več kot 150000.
Nimam nepremičnin več kot to, v kateri bivamo, da ne bi kdo mislil, da me boli, če cene padajo.
Ampak ljudje božji !!!! Vi bi radi hišo dobili kar zastojn !!!!!

hehe jane dobri ste tu gor iz enega vprašanja cela ceramonija ven prišla no zgoraj ta ki je posredoval link si je izposodil moj nick:) malo pobrskajte na bolhi pa boste našli kogar pač zanima ne vrstna hiša npr na viču 144 kvadratov 169000 v mostah pa jih je cel kup torej našli smo kar smo iskali hvala za pomoč in lep pozdrav

Sem precej pogledal na Bolhi in na nepremičnine.net pa nič takega našel za 160.000 EUR kar ne zahteva dodatnih finančnih vlaganj vsaj v prenovo ali pa je zadeva primerna za nadomestno gradnjo. Zgleda sem preveč zahteven ali pa imajo nekateri zelo majhne zahteve.

na gohome poglej tam pa jih je res dosti napiši hiša ljubljana do 160000 boš videl koliko jih je sam da me ne boš prehitel in mi pred nosom vzel mojo nagledano:))lp

še mal počakajte, boste lahko tiste v Murglah kupil

Misliš pasje hiške ali tole -> ?
Forum je zaprt za komentiranje.