Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hiše in nekatere parcele so tako poceni

Hiše in nekatere parcele so tako poceni

Nove hiše montažne 120 kvadratnih metrov stane samo 30000 eurov dostava 2000 eurov in montaža 18000 eurov to pomeni manj kot 500 eurov kvadratni meter. Bolj ko jih gledam,bolj so mi všeč te montažne hiše lesene. Pa sem navajen na vse skoraj imam leseno hišico v Angliji. Zaljubljen sem v te lesene hiše in to mojo hišico. Skratka zazidljivo zemljišče imamo in si lahko gor postavim 2 hiši. Sej bo v bližnji prihodnosti. Zame ni lepšega kot montaža lesena hiša ali hišica.

Zanima me bolj kvaliteta. To mora biti škart od škarta.  M2 če gradiš v lastni izvedbi brez inženiringa , je danes 1200 EUR/m2-1500 m2. Mi smo gradili leta 2016, ko so bile spet druge cene in je bil m2 800 EUR/m2.

Prvo v Sloveniji,ti ne bojo dali 10 let garancije, nobena firma v Sloveniji tega nebo storila. Tukaj te lesene hiše imajo 10 let garancije. Imam dve leseni hišici na vrtu ena je stara 10let in ena 1,5 leta in ti povem noro fantastično. Men je les vedno bil in bo najboljše. Jaz imam zidarje v sorodstvu in poznam zidarje in vem kako to gre. Imam parcelo in si bom dal gor 2 leseni hiši v najkrajšem možnem času.

Zanima me bolj kvaliteta. To mora biti škart od škarta.  M2 če gradiš v lastni izvedbi brez inženiringa , je danes 1200 EUR/m2-1500 m2. Mi smo gradili leta 2016, ko so bile spet druge cene in je bil m2 800 EUR/m2.

Pa ti ločiš med lesenimi montažnimi hišicami in grajenimi bajtami?

Tudi ločim, prva faza ,na ključ in tako naprej. Oče je zidar po poklicu. Tako če on reče da je odlična lesena hiša. Skratka fantastične so. Konc leta naročim 32m2 za 8000eurov stane dostava 750 in sestavljanje pa 3000 eurov . Se pravi 375 eurov kvadratni meter. Lahko bi zidal bi bilo ceneje , ampak lesena mi se bolj dopade.

Kakšna je izolacija? Pa je zaščitena pred gnitjem. Meni se zdi tole res prepoceni, kje je trik?  Lansko leto smo naredili  nadstrešek za dva avta in izkop s škarpo, nas je prišlo 15.000 EUR.

Vsako 3 leta jo moraš namazati. Ampak je čisto lahko naredit. Ja Sloveniji je nazalost vse drago. Gledal cene v Sloveniji 3 krat dražje so lesene hiše v Sloveniji,kot prinas v Angliji. Večina dela bomo sami storili.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7659, 24.05.2024 ob 18:20

Nove hiše montažne 120 kvadratnih metrov stane samo 30000 eurov dostava 2000 eurov in montaža 18000 eurov to pomeni manj kot 500 eurov kvadratni meter. Bolj ko jih gledam,bolj so mi všeč te montažne hiše lesene. Pa sem navajen na vse skoraj imam leseno hišico v Angliji. Zaljubljen sem v te lesene hiše in to mojo hišico. Skratka zazidljivo zemljišče imamo in si lahko gor postavim 2 hiši. Sej bo v bližnji prihodnosti. Zame ni lepšega kot montaža lesena hiša ali hišica.

A, dej. Skoraj da jo imaš?

Torej nimaš nič in ne bluzi več.

Imam dve eno majhno za orodje, eno večjo 15m2 za pisarno in učilnico,ter tretja bo za dopuste. Brez problemov bo kupljeno že letos. Sej plačaš samo 20% takoj pol pa ostalo ko je dostavljeno in narejeno. Nevem kaj te moti, glede stvari da razložim. Skratka komaj čakam da dobim še 3 hišo leseno.

Ma daj, kaj spet nabijaš o nekih škart montažnih bajtah?

Zadnjič si težil s tistimi tvojimi brezveznimi parcelami in vabil ljudi naj grejo v najem tvoje parcele in naj si tja pripeljejo kontejner oz. “mobilno hiško”, res si patetičen če misliš da boš našel budalo ki bo najemala tvojo njivo in se šla cigana z bivanjem v nekem kontejnerju.

Ojoj, kaj si zavisten? Jaz samo povem osebam,ki želijo čimprej na svoje, lahko bi lagal in zaslužil ogromno,jaz vem kakšne so cene v Sloveniji. Briga me kako me ti ali kdo drug opiše. Skratka lesene hiše so zame božanske in poceni.

A v angliji nimate kakeg foruma? Zakaj visis tle, pljuvas po sloveniji in kr neki prbijas, vsakic se neki novga zmisljujes

Kaj,si izgubil promet? Za take pametnjakovičeva kot sta vidva, se jaz ne obremenjujem. Ma kdo sta vidva reveža,jaz nevem , ampak sta oba, v glavi nekaj manjka. Zdaj gledal eno državo samo hišo z zemljo samo 2400 eurov. Uboga revcka. Zato pa jaz za take idiote ne delam več.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7659, 25.05.2024 ob 01:42

Kaj,si izgubil promet? Za take pametnjakovičeva kot sta vidva, se jaz ne obremenjujem. Ma kdo sta vidva reveža,jaz nevem , ampak sta oba, v glavi nekaj manjka. Zdaj gledal eno državo samo hišo z zemljo samo 2400 eurov. Uboga revcka. Zato pa jaz za take idiote ne delam več.

A v Prekmurju ti je pa vse propadlo 🤣🤣? Tam lahko postaviš par lesenih hišk in jih boš oddajal v najem, če ne bodo prehitro zgnile,😭

Res v Prekmurju, bi lahko prodal če bi hotel, so ponudili 300000 eurov in sem zavrnil. Ker ,tam je projekt večji hahaha več denarja in da bi zgnile, ta je dobra. Zdaj vidim da nič po svetu nisi hodil , se v Sloveniji in po Moravskih toplicah nisi šel, pa jih je polno lesenih hiš, sam men ne morejo prodati,ker vem kje in koliko stanejo. Če njim ne zgnijejo tudi meni ne bojo.

Najbolj kvalitetne hiše ,na dolgi, rok so zidane hiš, vse montažne seskrijejo za njimi.

Enkrat oddaja nek mini skret, drugič ponuja usrane šihte iz same dobrote Slovencu, tretjič javka, kako bi imel parcelo, pa je v depresiji, ker si je ne more privoščit, četrtič hvali hiške iz kart v upanju, da bo eden rekel: jaz bi tudi.

Stari, zakaj misliš, da so Slovenci bolj naivni od Britancev?

Ta je dobra, ti nisi naiven le nesramen si, pokvarjena duša. Men ne rabi hiša 70let ker ne verjamem da bom toliko let živel in nerabi mi vila hiša, ker vem da moram dosti delati in odreči,če hočem jo vzdrževati. jaz vem da se prodaja hiše od miljon evrov naprej in zidane, ma niso vredne niti 10%. To je lahko za ljudi ki nimajo znanja. Imamo hišo in parcelo in tako naprej. Ker je energetsko učinkovitost A, imamo skoraj nične stroške z ogrevanjem hiše. Unec stare zidane po miljon ali več eurov, sem ja plačeval po 150 eurov elektriko in to je 7 let od tega. Dan danes skoraj nične.

New Report

Close