Hiše se dražijo
Pocenile se bodo zato,ker so hiše tajkunski golazni že dograjene, odplačali smo jim jih z dokapitalizacijo bank. Torej, ko boš gradil, boš plačal samo svojo gradnjo ne pa še gradnjo prisklednikov.
Gradbici in bankirji ne jokajte- skrajni čas je za pošteno delo in pošteno plačilo.
Mp55, si pa optimist. Tjakuni že res, da imajo hiše, ampak tu so zdaj že njihovi nasledniki, ki jim tudi “pripadajo” hiše.
Tudi tajkunstva bo konec, pa naj se nasledniki postavijo v vrsto z nami ki rabimo 30 let, da pridemo do hiše.
Seveda da bo tajkunstva konec, samo zahtevati ga moramo. Kje pa piše, da moram pri gradnji plačat še za prisklednike. Pri meni so 3 izvajalci doživeli šok, ker so bili odpuščeni. Na koncu je bil 4 izvajalec odličen-natančen, pošten, resen pri delu, brez predplačila,izvedba zelo lična-tudi po mnenju sosedov. Plačan je bil v prvi uri po zaključku posla. Šlo je pa za manjše delo, tako da niti ni bilo važno ali se zgradi ta mesec ali pa čez eno leto.
Četrtemu izvajalcu je bilo šele jasno, da mora ceniti mojo denarnico vsaj toliko kot jo cenim jaz.
Hessa nič hudega,če traja 30 let.
V našem naselju šele druga generacija finišira hišo. Sigurno se imamo lepše kot tajkun,ki je v soseščini zgradil v 3 mesecih hišo z bazenom. Poklepetamo s sosedi na ulici, povprašamo po rasti solate, povprašamo po zdravju kužkov…Tajkun pa je za 3m zidom, neznan, pa upam,da ostane za zidom.
Je vseeno, če se dražijo. Predvsem jih ni. Vse oglase smo pregledali, nobene pametne, (ok, so, samo ta drage) na novo se gradi pa samo nekaj v črni vasi, tja pa me ne mika. A ima kdo kaj dobega ogledanega oz. kako idejo, kje naj iščemo? (gradnja ob celodnevni službi absolutno odpade)
A ste jo potem našli? Pametno pa novejšo pa kvalitetno pa še poceni? Po moje še vedno blodite po ogledih.
Forum je zaprt za komentiranje.