Hisense TV
Pozdravljeni, imam tudi Heisense Tv. Pred par dnevi so se izvedle neke posodobitve, ki mi niso nič všeč. Niso pregledne. Tipka za programe ne deluje več in ne znam najti seznama vseh programov in razpored oddaj. Da se pomikaš navzdol in vidiš kaj je trenutno na katerem kanalu in kaj bo sledilo naprej….
Če morda kdo ve, bom zelo hvaležna. Vse je spremenjeno, po mojem na slabše.
Hvala
Live TV je začetni meni televizije v katerem so praviloma kanali, ki jih sprejemate preko sobne antene ali kabelskega priključka. Televizor si zapomni zadnji vhod, ki ste ga uporabljali in se vedno vrne nanj. Če uporabljate samo aplikacije, pa lahko domačo stran nastavite takole
Sistem -> Napredne mastavitve -> Privzeta stran za zagon -> Domov
Potem se bo TV vedno vključil na začetni strani z aplikacijami.
Nisi zakljucila osnovnih nastavitev. Pojdi do konca kot te vodi od jezika, preko nastavitve wifi, trhovski ali domači način, izbrat moraš domači, do kanalov barv ….
Potem priitisneš tipko za nastavitve in greš na Sistem in HDMI CEC. To moraš imet vključeno, potem ti televizijo vklaplja in izklaplja tv box operaterja.
Daljinec za tv uporabljaš samo za aplikacije tv – ja.
Navodila. Drugače bo težka, ker očitno nisi vešča. Ceprav je cisto preprosto. Navodila imaš tudi na tv.