Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hisense TV – EON

Hisense TV – EON

Včerej sem kupila hisense tv in me zanima ali se lahko posname gor aplikacija EON, ne tista, ki je že gor naložena prej. Preko google play ne gre

Odgovor na objavo uporabnika
Pika110, 22.10.2022 ob 22:50

Včerej sem kupila hisense tv in me zanima ali se lahko posname gor aplikacija EON, ne tista, ki je že gor naložena prej. Preko google play ne gre

Zakaj pa tista že naložena ni dobra?😄

Odgovor je, ne moreš, ker ima hisense lasten operacijski sistem, ki je bistveno hitrejši kot android, ima pa tudi lastno trgovino, ki je pa mnogo bolj revna od google play.

Problem je, ker druge aplikacije so šle gor, ne vem pa kk naj EON downloadam.

Odvisno od modela televizije. Če ima televizor nameščen operacijski sistem VIDAA, ptoem je aplikacija samodejno prednaložena. Če gre za mdoel 5700 (z Androidom), obstaja možnost, da Telemach na napravi ne podpira aplikacije.

Najboljše, da se obrneš na Hisense podporo, ti bodo znali še najboljše povedati kaj se da naložiti na njihov operacijski sistem

Ko gledam film na ključeku pri podnapisih manjka črka č. Kaj se da narediti. Imam tv Hisense star 4 mesece.

Rešitev: nikoli ne kupuj Kitajca v kakšnikoli obliki. Amen.

pomurje22, 24.11.2023 ob 11:53

Ko gledam film na ključeku pri podnapisih manjka črka č. Kaj se da narediti. Imam tv Hisense star 4 mesece.

Ko gledas film na “klučeku” pritisneš na daljincu tipko meni. To je tista pod rdečim gumbom. Izbereš v meniju podnapise in potem znak. Tu izbereš praviloma srednjeevropski. Za filme iz netflixa pa praviloma privzeto. Skratka probaj eno ali drugo in bodo šumniki.☝️

Sonč, 07.12.2023 ob 10:42

Rešitev: nikoli ne kupuj Kitajca v kakšnikoli obliki. Amen.

Eeeeh….phhhhh😁

Samo ta Eon aplikacija je res katastrofa, dela počasi, velikokrat štela… Telemach očitno ni sposoben narediti ene uredu aplikacije.

New Report

Close