Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hiška iz kartona

hiška iz kartona

Ali mi lahko katera na najbolj enostaven način pove, kako naj se lotim delat hiško iz kartona. Z malo (2 leti) gremo, čez en teden na morje. Imamo vikend in ogromno prostora okrog hiše. Pa sem mislila, da bi v največji vročini malo ustavrjale da ne bo po soncu letala.

Zamislila sem si, da bom šla po eno veliko škatlo in bova naredili hiško za na vrt. Problem pa je, ker nisem najbolj vešča teh stvari, ampak volja pa je.Zato se obračam k vam po pomoč. Zelo bi bila vesela, če mi lahko katera razloži, kako naj se lotim.

Škatlo obrneš z dnom navzdor izrežeš okna in vrata (najlaže z olfa nožem) in to je to.
Jaz ne bi preveč komplicirala.Malo barve vzameš pa par čopičev in jo pobarvate v mavrične barve.Ali pa jo oblepiš s kakšnim pisanim papirjem.
Upam da se kaj pomagala.

Lahko tako izrežeš okna, da bodo imela polkna, in jih lahko odpirata in zapirata.pa vrata isto.

Jaz sem jo oblepila z krep papirjem. Vrata modra, streha rdeča, “stene” zelene.

Obrneš škatlo, streha je že, kar ravna naj bo…veliko škatlo ja, izreži kot je rekla acjom, da bodo polkna in vrata, ker se otroci radi zaprejo, dober oster olfa nož, pazi, da ga ne dobi otrok, nato pa najbolje debele flomastre ali tempere ali voščenke in barvat, packat, uživat. jaz sem uporabila raje debele flomastre, ker je hiska zunaj na terasi in bi občasna vlaga tempere mogoče mal sprala.

Če pa želiš hiško za dalj časa in želiš še malo več, da bo lahko tudi zunaj na travi in ji rahel dež ne bo škodoval, pa kupi samolepilnno plastično folijo, vseh barv jo imajo in lepo reži in lepi, recimo polkna z rdeco, vrata rumeno, streha rdeča in še malo čez robove, da dež ne pride notri…

New Report

Close