Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice hiška v čatežu

hiška v čatežu

ali kdo oddaja hiško v čatežu oz. ali pozna koga ki bi jo oddajal? in sicer v začetku avgusta! hvala za vsak odgovor!

Agencija Prospera plus. Imajo zelo lepo urejene hiške za 4 oz. 5 oseb.

ali ima ta agencija kakšno stran na internetu? kakšne so pa kaj cene najema app na dan in ali ta cena vsebuje karte za kopanje? hvala za odgovore!

Agencija se nahaja na Šmartinski cesti 132, tel. št. 524 83 06.

Cena je mislim, da okoli 10.000 (za 5 oseb) na dan in v ceno so vštete tudi karte.

So pa zelo lepo opremljeni (vem ker sem bila sama tam).

lep pozdrav

a v ceno so vštete karte za vseh 5 oseb?

hvala za odgovor!

JA.

Preko Salomonovega oglasnika sem videla, da nekdo oddaja hišico za 5.000 sit na dan. Ko se prijaviš na recepciji, dobiš tudi karte za bazen za toliko ljudi, kot je prijavljenih. S tem, ko plačaš turistično takso, dobiš karte.
lp

a res v kateri št. pa je bilo to oblavljeno??? prosim za odgovor!

Če bom našla tel. št. ti jo bom napisala, številke Salomona se pa ne bom spomnila.
lp

ja prosim, če mi lahko napišeš številko. a to je ze dolgo od tega, ko je bil ta oglas objavljen?

Vem, da ima DELO tam dve hišici in če poznaš koga, ki tam dela, bi ti lahko pomagal. Cena: 5.000 sit na dan (do 28.7.2002 je zasedeno), 5 postelj, tv, kopalnica, atrij… je super. Pa ni daleč od bazenov.
lp in dobro zrihtaj

ne nikogar ne poznam, ki bi tam delal,…a misliš, da bi lahko kar tja poklicala, pa vprašala? a misliš, da bi dobila, čeprav nimam nobenih vez? a ta hiška od DELA je blia v Salamonovem oglasniku?

joj,…kok težim, sam full bi rada dobila nekje hiško! Hvala ti!

Andreja pusti tel.št. od mobilca pa te pokličem , bova rešila tvoj problem !

ja trenutno se ne bo nihče oglasil, ker sem ga pozabla doma – delam!

a ti poznaš koga, ki oddaja hiško oz. kako mi lahko pomagaš?

lp, andreja

lahko pa pišeš tudi po mailu: [email protected]

Klemen, zakaj se ne oglasiš več?

Veš kaj, pozimi ne iti v hišico, ker sem bila jaz pa je bilo tako mraz, da sem zbolela jaz in hčerka. Skratka ledenica in svinjarija. Vsaj v tisti hišici kjer sem bila jaz. Poleti pa vsaj ogrevanja ne rabiš, tako, da te zeblo ne bo, a umazanija bo ostala.

Pozdrav,

Piki

New Report

Close