Najdi forum

Splash Forum Politični čvek hit-kam izginja denar?

hit-kam izginja denar?

http://24ur.com/novice/gospodarstvo/stavka-v-hitu-zamrznjena.html#video

Nič novega, že dolgo časa se krade, člani so slavni SDS torej JJ. Karavana gre dalje………..

ne zamerit..takšni nespametni glavi kot je moja.. ampak..
imam nekaj težav z elementarno logiko..

kot vem/če prav vem/ naj bi takrat POP Tv ustanovili iz ameriškega kapitala..morda celo argentinskega.. hahaha..
ker to diši po kapitalizmu, je seveda jasno da so zadaj desne opcije.. najdesnejše..hahaha
vlada JJ si je podredila vse medije..!! ..to tudi VSI vemo..!!

ne gre mi pa potem v račun.. da sami po sebi pljuvajo..
je to napad samočiščenja vrst..?
napad blaznosti spričo bližajoče se tekme..?
posledice globalnega segrevanja..?

ali lahko kdo ta paradoks reši…pliiissss

>>>vlada JJ si je podredila vse medije..!! ..to tudi VSI vemo..!!

pa ne me sedaj na suh..
koliko debate je blo o raznih vplivih..pritiskih..prevzemih in raznih dopisih celo v Bruselj..
a se spet za preteklost NE brigate??
hahaha…

ja, jest vem da si jih ni uspela (no razen nekaj izjem, pa bo že), je bila pa njena velika želja ( pa JJ tud, no ja saj je on vlada), ja pol pa grožnje, pa jokcanje, pa vsega krivi novinarji titit novinarji………….njemu so pa tajkuni obrnil hrbet, ja hahaha.

Ma Hit se bo popapcal sam sebe. koliko je not zaposlenih ljudi, ker pač so tam zaradi vez, koliko je zaposlenih, pa sploh nevejo kaj bi delali. Si ne predstavljam kam bojo šli delat ti ljudje če gre Hit. 🙁

No vsi vemo kdo je gospa Grbec, kaj ima z SDS-om, kaj je bila v hitovem kazinoju, kdo jo je postavil in kako je njeno osebno podjetje sodelovalo z hitom, pred njeno likvidacijo v hitu….Torej Grbčeva ima podjetje z zamrznjeno hrano, vse resavracije hitove, postrežne blabla z hrano je nafilala za deset let vnaprej in izstavila račun hitu in si izplačala denar seveda….Tako delajo Janševi ljudje, ki jih postavlja sam Janša, pridejo, si naberejo veliko denarja in potem jih razrešijo in ponudijo odpravnino in seveda dobi taka oseba spet drugje službo na še višjem položaju…Imenovana v upravo hita je bila pa s strani Janše itk…

Edina rešitev naše države je ta, da strmoglavimo Janšo in njegov totalitarni režim! Ne rečem morda bi bil Janše še dober voditelj, če bi imel sposobne ljudi okoli sebe in ne same nesposobneže!Škoda, da isti kadidiraj v njegovi stranki tudi na teh volitvah…

Počistili so sposobne ljudi, ki se spoznajo na igralništvo, g. Tomažič se jim samo smeje in se v penziji še naprej ukvarja z igralništvom ma ne pri nas. Nastavili pa so samo nesposobne ljudi, ki grem stavit, da niti italijansko ne govorijo. Banda nesposobna. Nekaj časa sem delala tam. Da bi vi videlikako se dela z denarjem. Direktor financ je pa tip, ki ga poznam. Doma se svojih 5 otrok ne more. Hit mora oditi, ker tako želijo in mu s tem vodstvom tudi ne morejo pomagati. DOL Z JANŠO. Da ne govorimo o občini, ki je totalno nesposobna. V glavnem nobenega nič ne briga, samo za lastne riti. Če bi sedaj imeli Američane bi ti ljudje vsaj imeli kam it delat.

lp

mislim da gre ta denatr v volilne štabe desnih strank pa za financiranje brezplačnika tednika

New Report

Close