Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu hiter….X

hiter….X

kako zelo si želim, da bi bil čas od predigre do orgazma daljši…da bi norela in plesala…se zvijala in vzdihovala…grizla in mečkala….zakaj mu vedno tako hitro pride? jaz bi še…..

Naj še kako drugače nadaljuje; saj ni nujno, da gre vate z organom…hahah, če mu potem ne stoji več! ali pa malo počakaj, ga ponovno vzburi…in hop…na galop! :)))
Fajn si jo mej!

se strinjam z acjom-om …. hmm, seveda v primeru da ne smatraš 2 uren seks za hitrega.
Dolžina seksa (povprečnega da se razumemo… so dnevi ko absolutno nisi razpoložen za seks, vendar je teh ekstremno malo in veljajo za nadnaravne katastrofe) je v veliki meri odvisna od moškega egoizma.

Zdaj, če mu pač prehitro pride ne zaključita seksa po njegovem orgazmu… naj se raje takrat posveti tebi… saj ima jezik in prste mar ne? Garantiram ti pa da bo čez 10-15 minut ponovno v pripravljnosti, poleg tega pa bo v drugo zdržal dlje.

Najprej-ne mislim on tebe ti njega on tebe…ampak samo ti njega- ga dobro obdelaj oralno, en tak dober pompin in naj mu kar pride ( to bo zrajcalo tudi tebe), šele nato preidita na tisti “pravi”seks, poljubljanje, božanje, sesanje, grizljanje, masiranje…vse-oba.
Boš vidla da bo trajalo dlje. Lepota tega je da se lahko ponavlja in ponavlja in….;)

New Report

Close