Najdi forum

HITIN C

Živjo!Ne vem če to glih paše na ta forum ampak vseeno upam da bom dobila kakšen odgovor.
A je že katera probala ta izdelek hitin c saj zdi se mi da je tako naslov tem tabletkam(za hujšanje),za katere so na TV vrteli reklamo.Vprašala bi če kaj delujejo pa koliko stanejo?
HVALA ZA ODGOVORE ŽE VNAPREJ!
BYči od Yuliy***

Ne….vendar mislim, da je to zopet ena tistih reklam, ki ponuja čudežen uspeh in brez truda priti do lepe postave. To žal ni možno (razen če nisi že po naravi takšen). “Čudežno pravilo” je……manj jej in več se gibaj ali drugače porabi več kot pa poješ – samo to je zdravo in deluje 100 % – no (razen če niso zraven kakšne težave s hormoni ali ščitnico). Lep pozdrav!

Jaz osebno ga uporabljam, ampak ne vem ce osebno kaj poaga. ce se bases s pico, kot dekle v reklami, ne bo pomagalo. to mi je tudi farmacevtka povedala.
vendar jaz pazim kaj jem, ker zelim nekoliko shujsati, pa mi uspeva..samo mislim, da je vec ali manj vse odvisno od sporta in pravilne prehrane.

Predlagam ti (če seveda nisi ena izmed tistih, ki non stop težijo da so debele, v resnici pa so čist skiny) TELOVADBO in ZDRAVO PREHRANO!!
Te reklame so pa tako al pa tako vse iste… tabletko pojest pa hiter pico v roke… ne ne, grem stavit da tako ne gre :))

LP, Anita

New Report

Close