hitra dieta
Hitra restriktivna dieta z jabolki
Ta dieta se priporoča vsem, ki imajo slabo prebavo in imajo težave z napihnjenostjo ter imajo zaradi napihnjenosti povečan trebuh. Dieta je zelo rigorozna, zato jo lahko uporabljate največ tri dni. Je zelo dobra za prečiščevanje organizma po obilni jedači zaradi praznikov in podobno.
Tri dni jeste samo jabolka v neomejenih količinah. Poleg jabolk lahko pijete dosti navadne vode, lahko pijete tudi kavo ali čaj, ki pa morajo biti sladkani z umetnimi sladili. Po treh dneh lahko izgubite 3 do 5 kilogramov. Po dieti boste opazili vidno zmanjšanje trebuha. Dieta je za vzdržljive osebe. Ker je rigorozna, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.
kako se vam zdi? js jo poskusim od jutri, pa do torka, pa da vidim, ker zdaj sem se res preveč pregrešila. lep pozdrav
za vse ostale pa, kaj sploh berete in komentirate, če vas to ne zanima, bajsika ti kar probaj, če drugo ne bo tvoje počutje enkratno, ker boš tako lahka in potem ti mogoče ne bo tezko se naprej hujsat ali spremenit svoje prehrambene navade. Jaz tole z jabolki nardim enkrat na pol leta, ko se mi trebuh mal prevec pozna, na hitr par dni le jabka in res trebuha potem nikjer vec ni.
Prvi dan bo najhuje, ampak zdrzi, nato je vsak dan lazje, manj jesti, zelodec se ti skrci in le glej, da potem ne zacnes nazaj jesti kot prej…skoda bi bilo. Zdaj je super se regrat, kos crnega kruha in kosilo je tu, probaj se to, vmes pa spet le jabka in velik vode z limono, to tudi pomaga zavirat lakoto!