Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hitra dieta

hitra dieta

Hitra restriktivna dieta z jabolki

Ta dieta se priporoča vsem, ki imajo slabo prebavo in imajo težave z napihnjenostjo ter imajo zaradi napihnjenosti povečan trebuh. Dieta je zelo rigorozna, zato jo lahko uporabljate največ tri dni. Je zelo dobra za prečiščevanje organizma po obilni jedači zaradi praznikov in podobno.

Tri dni jeste samo jabolka v neomejenih količinah. Poleg jabolk lahko pijete dosti navadne vode, lahko pijete tudi kavo ali čaj, ki pa morajo biti sladkani z umetnimi sladili. Po treh dneh lahko izgubite 3 do 5 kilogramov. Po dieti boste opazili vidno zmanjšanje trebuha. Dieta je za vzdržljive osebe. Ker je rigorozna, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

kako se vam zdi? js jo poskusim od jutri, pa do torka, pa da vidim, ker zdaj sem se res preveč pregrešila. lep pozdrav

Meni se zdi ok, le umetnih sladil bi se izogibala. Pa kave tudi.

jaka dieta

:)))) Ja, huuudo.
Ej, al pa dieta z grozdjem pa ananasom…katerikoli sadež boš jedla 3 dni boš zgubila ne samo 5 kg ampak tut voljo do življenja.
Joj kere hude diete.

In potem mislimo, da bomo s sadjem živeli dlje… ne ne, samo zdelo se nam bo tako:))

V tork boš imela 3 kile manj, ker bo šla vsa voda iz tebe. Lačna boš za zmešat in naslednji torek boš imela 5 kil več.

Jaka dieta.

Nak, grozdje je redilno v večjih količinah. Ker je sladko in posledično sladkobe, boš še bolj lačna. p

jao ste tečne…..pa sej mogoče se hoče ženska samo mal prečistit, pa da se telo odpočije, vi pa takoj…..ma kr neki, ziher ste vse zakompleksane….kaj pa ljudje, ki se postijo in ozdravijo raka in podobno, ali pa samo telesu namenijo 1X na leto dopust!!!

ma ste res tečne

Ja, imaš prav, nekateri smo totalno šutnjeni, pa pazimo skozi vse leto, drugi se morajo pa pucat. Kakor za koga.

Kaj se bo pucala? Voda bo šla ven, to je pa vse. Kakšna mast pa po 3 dneh sigurno ne. V glavi je treba pošlihtat glede prehrane, pa bodo šle vse kile stran in se ne bo treba nič pucat.
Pa še za pucanje je post, ne pa jabka.

to poznam in res je, če se tega drzis se ti zmanjsa trebuh, obseg resnicno, tudi jaz zacnem jutri jupiiiiiiiiiiiiiii! Vmes bom pila se čaj iz kopriv, da se res ornk prečistim.

za vse ostale pa, kaj sploh berete in komentirate, če vas to ne zanima, bajsika ti kar probaj, če drugo ne bo tvoje počutje enkratno, ker boš tako lahka in potem ti mogoče ne bo tezko se naprej hujsat ali spremenit svoje prehrambene navade. Jaz tole z jabolki nardim enkrat na pol leta, ko se mi trebuh mal prevec pozna, na hitr par dni le jabka in res trebuha potem nikjer vec ni.

Prvi dan bo najhuje, ampak zdrzi, nato je vsak dan lazje, manj jesti, zelodec se ti skrci in le glej, da potem ne zacnes nazaj jesti kot prej…skoda bi bilo. Zdaj je super se regrat, kos crnega kruha in kosilo je tu, probaj se to, vmes pa spet le jabka in velik vode z limono, to tudi pomaga zavirat lakoto!

Ki imajo zaradi napihnjenosti trebih povečan? Torej dieta avtomatsko odpade za bajsike. Te imajo trebuh povečan zaradi česa drugega.

New Report

Close