Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek HITRA DIETA Z JAJCI

HITRA DIETA Z JAJCI

Je katera poizkusila? Prosila bi za vaša mnenja, ali res deluje tako kot je napisano na tej strani?

http://www.zdravniski-nasveti.net/?nStran=aktualno&nov=diete&nid=5

Hvala

te potolče holesterol v dveh tednih : )

A potem bolje, da se je ne lotim?

ma glej, če morš shujšat se še najbolj obnese da manj ješ. na dolgi rok. vse te diete so meni zelo vprašljive kar se zdravja tiče, da o učinkovitosti niti ne govorim.

Bolj predvsem je da pravilno jes… vsaj pr men se obnese.

Raje se loti 90 dnevne ločevalne diete, ki je učinkovita pa še skoraj vse lahko ješ, samo na pravi dan. Ni mus, da zdržiš 90 dni, lahko prej nehaš, odvisno kolko bi rada shujšala.

Vse shujševalne kure z omejenim številom kalorij so učinkovite. Problem je v tem, da se jih držimo le nekaj časa, potem pa jemo spet tako, kot prej in pridobimo izgubljene kilograme nazaj (ponavadi jih je še več). Da bi trajno shujšala in obdržala novo težo, moraš trajno spremeniti prehranske navade in se redno gibati. Nič drugega ne pomaga.

Hvala vsem za odgovore. Sem se odločila, da se bom odpovedala kruhu in krompirju.Upam, da mi rata.LP

maruška, kruh in krompir ne bosta rešila dosti
če si se res odločila kej narest, potem za en mesec črtaj OH, kar pomeni kruh, riž, makarone, krompir in sladkor, pa boš vidla kako bo šlo dol.

aleksandra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close