hitra izguba maščob in ne mišične mase
Veronika se opravicujem, ampak jas pri svojih 171cm pri 54kg nisem izgledala nic kaj zavidanja vredno, tako da ne verjamem da bi ti jas tvojo postavo zavidala. Kilogramo meni sploh niso pomembni. Zacela sem trenirat in sem imela 60kg, sedaj jih imam 63 in boljse zgleda, ker misice tehtajo vec kot mascoba. 🙂 54kg na 170cm pa ne verjamem da je kaj dosti misic, razen ce mas res taki tip postave. In kot je ze nekdo prej omenil, nekaterim zal sluzba in vse druge obveznosti ne omogocajo takega urnika vadbe..
Spoštovani sodelujoči v razpravi,
jaz bi rad shujšal okoli trebuha, na zadnjici in na stegnih. Rame in roke imam precej močne, ker igram harmoniko in tudi videti so fantastično (kot kakšnega manekena, ki dela na definiciji telesa). Kot že povedano, pa so trebuh, zadnjica in stegna grdo zamaščeni, kar zelo čudno in grdo izgleda, če jih primerjam z zgornjim delom telesa. Kakšen način vadbe mi priporočate, glede na to, da sem na vaši razpravi prebral toliko različnih možnosti? Mislite, da ima pri moji debelosti kaj opraviti prebava?
Že v naprej vsem hvala za odgovore!
LP