Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hitri zmenki

Hitri zmenki

Zanima me, če se je kdo izmed vas ali kakšen znanec udeležil hitrih zmenkov, organizatorja dogodkov za samske. Razni spletni portali kot je ona-on mi ne dišijo kaj preveč, ker se ve, koliko je tam iskanja resnih vez in koliko samo sexa. Nimam nič proti, vendar to ni za mene. Sama imam raje osebni stik, da pogledam človeku v oči in začutim energijo. Imam odrasle otroke, ločena sem 5 let in vem, da bom morala sama nekaj premakniti pri sebi, če želim navezati nove stike, lahko tudi samo prijateljske.

Nea bv :p

Hitri zmenki so samo še en nateg. Poleg je polno plačanih zmenkarjev (no, mislim, da predvsem zmenkaric). In če imaš to smolo, da si stara npr. 40, greš v kategorijo npr. od 40 do 60 in ne moreš spoznat nekoga, ki je star 38, 39. K zate je seveda idealen en tik pred penzijo, ne tvoj vrstnik.
BZ.

Na internetnih straneh je ogromno vezanih tipov, ogromno takih, ki so se pri 45 splašili in iščejo največ 30-letno, da bi imeli otroka (ja, komaj čakajo), imaš pa tudi čisto v redu in poštene ljudi. Veliko se jih je našlo prav prek spletnih zmenkarij.

” hiter zmenek” = hiter zaslužek za tiste, ki to sranje organizirajo.

lp

Moj znanec je šel. Star je 41 let, ločen z otrokom. Fakultetno izobražen, izgled pa podpovprečen.

Dali so ga v skupino 35-45 in njegova izkušnja je ZELO negativna. Ima ZELO nizke standarde in to kar je videl tam od žensk, ga je zelo razočaralo – vse so se mu zdele stare. Drugič je rekel, da se bo prijavil v skupino 25-35, ker je bila tam vsaj kakšna “uporabna”.

Verjetno je pričakoval, da bo tako kot v ameriških filmih ali showih, pa se je očitno uštel. Pa tudi drugače ni dobil niti enega pozitivnega feedbacka.

Ja, haha, bila sem 3x, nič se ni našlo, vsakič eni in isti, probaj, če boš šla 1x bo dovolj.

In bo 41letnik v skupini, kjer so 25-35letnice. 25-35 letnice pričakujejo sebi primerne starosti. Tam pa bodo 40+ letniki.
Si predstavljate. Se kot 25letnica prijaviš na tole, mastno plačaš, v tvoji skupini pa le 40+ letniki.

A tip,ki ima 45 let in verjetno plešo ,erbeg in malega tiča bi rad 30 letno.Če ga bo hotela kakšna 50 letna bo lahko srečen.

Ne mene napadat:)

Jaz sem samo povedal njegovo izkušnjo.

Se pa ne strinjam, da 25-35 letnice iščejo sebi primerne. Verjemite, da jih poznam ogromno, ker sem v takem poslu – in večina jih išče starejše – tam do 10 let max.

Je pa res, da ne iščejo plešastih in zavaljenih:)

Ni prav obetavno brati vaše zapise. Sem predvidevala, da je vse naravnano bolj na komercialen način. Bo že prišlo nasproti, če mi je kaj namenjeno.
Lep dan vsem!

Ženske zgledate v glavnem bolj proti moškim istih let.In ne razumem zakaj bi moški moral imet mlajšo.bolj naravno je da si poišče starejšo.

Recimo, da sem 25 stara in se prijavim v skupino 25-35. Pričakujem da bodo tam moški 25-35 in ne 40+. Zanimajo me res kako leto starejši, ne pa 40+.

dragi moj

Jaz sem Nancy, tukaj berem tvoj profil in me zanimaš, s teboj želim razviti skupno prijateljstvo. Prijazna, poštena in skrbna oseba z dobrim smislom za humor,

Prosila bi, da me kontaktirate na moj elektronski naslov, da vam povem več o sebi in svoji sliki, nekaj zelo pomembnega vam moram povedati, pišite mi (nancylaster67@gmail.com)

upam, da bom kmalu prebral tvojo pismo,

Nancy

V banja luki je bilo lani kar pestro. Sosed spoznal zensko in zivita skupaj. Imajo vsako leto, vec zensk kot moskih pride.

Jaz sem sla cca 2 leti nazaj… Skoda stran vrzen denar za vstopnico… Sami kreteni, enga normalnega deca ni bilo.

Je bil pa smeh, sem se ga malo napila, smo sli potem se naprej v diskac druzba ki smo se tam spoznali.. Dve punce in dva moska…

Tako fajn izkusnja, lusten vecer… Ce si v poznih 20ih,ali zgosnja 30.ta…Ampak da bi se iz tega razvilo pa kaj resnega pa ne- predvsem ker ni bilo nobene pametne izbire moskih.

Nateg, plačane zmenkarce, biznis. Skoraj nemogoče, da se tam pojavi omembe vreden moški.

Odgovor na objavo uporabnika
Samo stran, 12.07.2024 ob 17:47

Jaz sem sla cca 2 leti nazaj… Skoda stran vrzen denar za vstopnico… Sami kreteni, enga normalnega deca ni bilo.

Je bil pa smeh, sem se ga malo napila, smo sli potem se naprej v diskac druzba ki smo se tam spoznali.. Dve punce in dva moska…

Tako fajn izkusnja, lusten vecer… Ce si v poznih 20ih,ali zgosnja 30.ta…Ampak da bi se iz tega razvilo pa kaj resnega pa ne- predvsem ker ni bilo nobene pametne izbire moskih.

Sebe pa verjetno šteješ za izvrstno izbiro?

Vse skupaj je zlagano hitra registracija placuj kovance itd.uglavnem se strinjam steboj

S takim odnosom, da so vsi grozni menda….pač ni čudno da ste samski. Kaj je narobe če spoznaš 10 napačnih moških? Jasno ni garancije da boš pravega. Ampak to itak ni nikjer. Si pa vsaj daš možnost. Več ljudi kot spoznaš, več imaš možnosti da pravega vmes najdeš. Če boš čakala da ti bo kakšen v naročje priletel….ja vso srečo. Mislim ljudje plačate par evrov in kar pričakujete da bo vaš bodoči tam. Ni to spletna štacuna. 99% ljudi vam ne bo všeč. Tako kot vam ni na ulici. Ampak saj iščete enega a ne? No doma ga ne boste našli. Sicer pojma nimam kako ti zmenki zgledajo, ampak zihr je bolj produktivno kot pa doma čepet in čakat na čudež. Pač ne spoznaš pravega. Mogoče spoznaš novega prijatelja. Ali pa prijateljico. In ti potem ta koga predstavi. Ali pa greste skupaj ven. Pač se družiš. Jaz ne razumem te vaše logike, greste enkrat nekam, ni bilo pravega…..in javkat domov na kavč da ni to za nič. Malo si pričakovanja v glavi porihtajte. Nekaj si je dati priložnost da koga spoznaš, nekaj pa enkrat nekam it in obupat.

Bojim se, da tudi hitri zmenki ničesar ne obetajo. Ženska ima na dejting portalih ogromno izbiro in to zastonj. Zakaj bi se ena pripeljala iz KP, NM, KK, KR v Ljubljano (povratna pot ti mimogrede vzame 2 uri), plačala 30€ pristopnine in imela na izbiro samo 15 tipov? Zakaj bi ženska šla to naredit, če ima le 2 klika stran zastonj neomejeno izbiro?

strah280, 31.01.2025 ob 22:45

Bojim se, da tudi hitri zmenki ničesar ne obetajo. Ženska ima na dejting portalih ogromno izbiro in to zastonj. Zakaj bi se ena pripeljala iz KP, NM, KK, KR v Ljubljano (povratna pot ti mimogrede vzame 2 uri), plačala 30€ pristopnine in imela na izbiro samo 15 tipov? Zakaj bi ženska šla to naredit, če ima le 2 klika stran zastonj neomejeno izbiro?

Zato ker v živo nekoga videti, njegove reakcije, kako te gleda, kako se obnaša….je čisto nekaj drugega kot online.

Zabavno za probat al pa dolgčas preganjat ampak ni neke izbire. Men se je zdel drago, ampak sej ne greš vsak dan.

dajmo še mal nakladat, 12.07.2024 ob 18:29

Sebe pa verjetno šteješ za izvrstno izbiro?

Ja ona je izvrstna izbira…pravi jackpot. Za njo stojijo moški v vrsti.

Če verjameš…

hja698, 31.01.2025 ob 23:22

Zato ker v živo nekoga videti, njegove reakcije, kako te gleda, kako se obnaša….je čisto nekaj drugega kot online.

To je že res. Ampak če mora tam ženska izbirati med 15 kandidati (oz. kolikor jih je tam), kakšna je verjetnost, da bo kateri po njenih pričakovanjih? Da ne bo prestar, premlad, z otroki iz prejšnjega zakona (recimo, da tega ne išče), da med njima ne bo prevelike razdalje itd.? Čisto možno je, da moraš iti na take zmenke it večkrat, da se najde primeren oz. primerna.

Vse kar naštevaš, lahko izveš pri vsakem, ne glede na to, kako se spoznata. Izmenjaš par sporočil in greš na zmenek. Tam pa že vidiš, kako se obnaša, kako te gleda itd.

strah280, 01.02.2025 ob 09:08

To je že res. Ampak če mora tam ženska izbirati med 15 kandidati (oz. kolikor jih je tam), kakšna je verjetnost, da bo kateri po njenih pričakovanjih? Da ne bo prestar, premlad, z otroki iz prejšnjega zakona (recimo, da tega ne išče), da med njima ne bo prevelike razdalje itd.? Čisto možno je, da moraš iti na take zmenke it večkrat, da se najde primeren oz. primerna.

Vse kar naštevaš, lahko izveš pri vsakem, ne glede na to, kako se spoznata. Izmenjaš par sporočil in greš na zmenek. Tam pa že vidiš, kako se obnaša, kako te gleda itd.

Mora izbrati? Nič ji ni treba. Če ji noben ni všeč ji pač ni. Nič takega. Plačaš za možnost da ti kdo bo, ne za zagotovilo. Pa 30e kot pravite da je, mislim ni nek denar no. Sploh če drugače ne spoznavaš veliko ljudi. Brez nič pač se ne bo nič zgodilo. Bolj ko se postavljaš v situacije kjer nove ljudi spoznavaš, večjo imaš šanso da koga spoznaš. Ljudje sami sebi vrata zapirate s svojimi predsodki in pričakovanji. Nihče vam ne bo kar popolnega človeka dostavil. Tudi če plačate par jurjev ne :). Boste pač morali neprave spoznavat in upat da bo enkrat vmes en pravi. No al pa ne, lahko doma pred ekrani čičate in jokate da ni nikogar za vas.

New Report

Close