Hitri zmenki za samske- kdo probal
https://dogodkizasamske.si/o-dogodkih/hitri-zmenki-v-ljubljani.html
Je kdo probal te hitre zmenke? Organizirajo za različne starostne skupine (30-40 let, 40-50 let, 35-50 let itd. So tudi v Mariboru, samo sem naključno pripela od Ljubljane.
Moteče je morda to v tako mali Sloveniji, da organizator na svoji spletni strani in na FB strani objavlja realne fotografije kandidatov s teh zmenkov. Poglej si fotografije. Zasebnosti nimaš. Ker tisti na fotografijah zagotovo niso “staged” oz. nastavljeni samo za fotografiranje – so kar realni kandidati, zmenkarji 🙂
Bi ti bila rada javno fotografirana in objavljena npr. na dogodku Hitri zmenki, pa da te SLovenija vidi in gleda, da se tega udeležuješ? Da marsikdo lahko izve, da si se tega udeležila ? Dobro, nekateri v to privolijo in se dovolijo slikat, jim odgovarja, samo meni žal ne bi. Že s tega vidika se ne bi, da nekdo od organizatorjev škloca s fotkičem zraven medtem, ko se izmenjavaš s kandidati. Odločitev je seveda tvoja.
Alaria, 20.06.2024 ob 23:01
Moteče je morda to v tako mali Sloveniji, da organizator na svoji spletni strani in na FB strani objavlja realne fotografije kandidatov s teh zmenkov. Poglej si fotografije. Zasebnosti nimaš. Ker tisti na fotografijah zagotovo niso “staged” oz. nastavljeni samo za fotografiranje – so kar realni kandidati, zmenkarji 🙂
Bi ti bila rada javno fotografirana in objavljena npr. na dogodku Hitri zmenki, pa da te SLovenija vidi in gleda, da se tega udeležuješ? Da marsikdo lahko izve, da si se tega udeležila ? Dobro, nekateri v to privolijo in se dovolijo slikat, jim odgovarja, samo meni žal ne bi. Že s tega vidika se ne bi, da nekdo od organizatorjev škloca s fotkičem zraven medtem, ko se izmenjavaš s kandidati. Odločitev je seveda tvoja.
Dodatek: na nekaterih fotkah na uradni spletni strani so sicer obrazi zamegljeni, na FB strani pa niso..
Štrbunk, 20.06.2024 ob 23:05
Ženske pridejo nekatere tja kot usluga orirediteljici. Moški pa naivno plačajo in mislijo, da te ženske iščejo. Max 1/3 žensk, če išče.
Manipulacija in umazana igra kot prodaja življenjskih zavarovanj.
To verjamem, da se to dogaja tudi danes.
Nekje XX let nazaj v mladih letih, je bila ena taka agencija na Gornjem trgu v Ljubljani. Ki je oglaševala, da organizira tudi zmenke z moškimi kandidati, poslovneži iz tujine ( Španija, Italija, ipd)….Sva se s prijateljico prijavili, sva rekli, OK, daj da vidiva, kaj je to, kako to gre- organizirano je bilo na Ljubljanskem Gradu ( takrat še ni bilo spletnih ponudb in spletnih strani, mislim, da je bil oglas v enem od oglasnikov) , sva šli 1x in nikoli več. In naju je res organizatorka potem klicarila in gnjavila potem še 3x, da naj prideva, da nama ni treba nič plačat, da naj samo prideva – jasno, hotela naju je za “vabo” , sva hitro pogruntali njene namene. Prijateljica je potem na študijski izmenjavi spoznala Španca in se odselila v Španijo, kjer še danes z njim živi in ima družino.
Take stvari ne bi bile zame. 7 minut, cca 3 za vsakega, pa še plonk maš zraven, če tem za 7 minut zmanjka. 😆😆😆 Tam neko hrano vidim, ki niti ni neka hrana. Oz. kaj vam sploh nudijo za teh cca 40 €? Se mi zdi, da bi bilo bolje, če bi to pač bil dogodek, prideš, se pomešaš med ljudi, pokomuniciraš in se s lom ujameß in malo dlje kit ubogih 7 cvekaš. Pa mal glasbe, pa kakšen ples. Meni je tole mim. 7 munut 🙃😆☺️☺️☺️
Kdo probal, 20.06.2024 ob 21:39
https://dogodkizasamske.si/o-dogodkih/hitri-zmenki-v-ljubljani.html
Je kdo probal te hitre zmenke? Organizirajo za različne starostne skupine (30-40 let, 40-50 let, 35-50 let itd. So tudi v Mariboru, samo sem naključno pripela od Ljubljane.
Kot jaz vem, so v lj…. saj nemogoče ni, sam…
Mene ni, 21.06.2024 ob 00:03
Za strbunk… No glede na to, da so ženske tam bojda prasice,moški pa z resnimi nameni… Pa povej, te povabi na kavo, po kavi reče, da si želi še stika s tabo (žensko), pa potem več ne duha ne sluha od njega… A to je pa ok, resni nameni moških?
“Pa povej, te povabi na kavo, po kavi reče, da si želi še stika s tabo (žensko), pa potem več ne duha ne sluha od njega… A to je pa ok, resni nameni moških?”
Ghostnil vas je, grda navada, ki se je zgleda s spleta preselila tudi v real lajf, eni nimajo poguma povedat, da to pač ni to, mogoče sami sebe prepričajo, da vas bo to manj bolelo, kot slišati zavrnitev.
Je pa to običajen pojav na dating appih, vsaj tretjina chatov med matchi se brez vidnega razloga ali pojasnila naenkrat neha, match mrkne, in ker je na appih tega veliko, tega niti ne dojemaš kot zavrnitev ali nekaj dramatičnega, mogoče le malo prilagodiš strategijo in pri naslednji hitreje predlagaš fizično srečanje.