Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hitro – a se da pohat pomaranče? Kako?

hitro – a se da pohat pomaranče? Kako?

Vprašanje v naslovu! Hitro!

poskusi, potem pa poročaj še nam… če ti uspe, bomo poskusile še me (pa še rima se) :)))))

seveda -noben problem-v moko, jajce, drobtine in na vroče olje.
Okusno in zdravo!ha,ha

Lahko pa poskusiš tudi na način ala Fredi Miler – najprej jajca, potem moka, nazadnje drobtine. Zna biti še boljše. :))

in če bi še prej ocvrla, nato šele povaljala v jajca, moko in drobtine? in na koncu polila še malo z oljem.. da ne bo preveč dietetično :))

ej namoči jih v med potem pa samo na hitro obrni na pekaču….morde bi blo pa dobr

Mogoče bi poskusila tako kot v kitajski restavraciji ocvrejo ananas oz. kakšno podobno varianto.
Nareži na koščke, povaljaj v ostri moki in nato pomoči v takšno testo kot je za palačinke, le da narediš gostejše.

Poiskusi tukaj, ta tema spada predvsem sem. Tukaj najdeš vse.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Za pohanje ne vem, ocvret se je pa preverjeno ne da. Na enem žuru sem jo vrgla v olje in potem skoraj bruhala. :))))))

New Report

Close