HITRO HUJŠANJE
PROSILA BI VAS ZA POMOČ, TISTI, KATERI IMATE IZKUŠNJE Z HITRIM HUJŠANJEM. BLAIŽA SE POMLAD IN MOJ CILJ JE SPRAVITI DO KONCA FEBRUARJA 7 KG. SEDAJ UPORABLJAM ŽE 10 DNI ACAI VERDE…TAM PIŠE V NAVODILIH DA VZAMEŠ ENO KAPSULO POL URE PRED OBROKOM IN IZGUBIŠ V 4 DNEH 5 KG….JAZ SEM KOMAJ 1KG S TEM, DA NE JEM NIČ SLADKEGA, POJEM POLOVIČNE PORCIJE IN ŽE 10 DNI PIJEM SAMO VODO …USPEH V NULO…POPOLNOMA RAZOČARANA…KAJ PA PRAVITE NA ” NUPO ” ALI JE TAM KAJ VEČ MOŽNOSTI?
HVALA, DA STE VSI VZELI MALO ČASA ZAME IN MI POMAGATE…HVALEŽNA VAM BOM…LP[/b]
Daj prosim nehaj s temi dodatki, ker si samo škodiš.
14 dni jej samo meso, jajca, zelenjavo, manjmasten sir, veliko pij, pa boš spravla dol takoj 5 kg ali več. {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} obrokov imej, pa ne bo nobene lakote.
Nič sladkorja, nič kruha, nič sadja. Potem pa počasi dodajaj polnovredne OH.
Nobena tabletka ne dela čudežev. Najprej sama pri sebi stvari pošlihtaj, vprašaj se kdaj ješ, kaj ješ in zakaj ješ in potem začni z zdravimi obroki in miganjem. Pa do konec februarja si zadaj cilj recimo 4 kg manj kar je zdravo hujšanje. Vse ostalo je lahko izgubljeno in hitro spet pridobljeno – žal
Meni je uspelo samo z magnetnimi obročki za hujšanje! Nobenih tablet, nobenih napitkov!! Jedla sem normalno, edino vmesnih prigrizkov ni bilo. Jedla sem po navodilih, ki sem jih dobila zraven teh obročkov. Pa še dragi niso bili . 3 velike Milke ali to – odločila sem se za zadnje, že novembra in imam -6 kil (75>69).
Koliko vprašanj o tem hujšanju, pa že vrabčki na strehah čivkajo, da se ne je kar naprej, da se iz jedilnika črtajo sladkor in moka (v vseh oblikah in kot dodatki). Samo to dvoje, pa že imaš pravzaprav totalno spremembo, najbolj pa za zdravje. V kasnejši fazi spremembe (ne hujšanja) pa izloči še vse kar je predelano, premastno, če se le da tudi konzerve in sol.