Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hitro … pesem za abrahamovko

Hitro … pesem za abrahamovko

Do 15h mam še čas, da izberem katero pesem dat živahni in nič staromodni abrahamovki na radio za njenih 50 let? Dejte mi pomagat, ker ko iščem za abrahama pesmi mi meče ven same take s harmonko. Aja … pa pijanska tut ne sme bit. :S

kot sončni žarek, ko se pjana zvrneš v jarek.

Ni hecno …. ker ima gospa težave z alkoholom. 🙁

Rabiš slovensko pesem?

Beatlesi so brezčasni- ti bi šli, Rolingi-tudi,

Ne, ni mus, da je slovenska.

Kaj pa ji bolj leži mirna glasba ali kaj rockovskega?

No … glede na njen karakter bi definitivno rekla bolj rockovsko … :))

hmm…

Survivor -Eye of the tiger?

I NEED A HERO

Immagine

Sori, sori, Imagine:)

Ali pa Who wants to live forever, Queen

…godine nisu važne, tako se barem uvjek kaže….

tako nekako gre komad, že starejši, mislim da je pela Ljubka Dimitrovska.

I can’t get no satisfaction od Rollingov

Eighteen till I die od Brian Adamsa bi bila primerna….. za rokersko dušo…
ali pa od Eric Claptona Wonderfull tonight….bolj nežna varianta

No avtorica posta,

kaj si boš zdaj zbrala?

Ura bo vsak čas tri.

Hvala vsem za pomoč … sem se pa spomnila da ima strašno rada Smolarja … pa se bo zanjo odvrtela Daleč je za naju pomlad. 🙂

Dej nehaj!!!
PREVEČ MELANHOLIČNA!

GODINE NISU VAŽNE………………………………je zakon!

Matr, se pa vidi, da si še zelo mlada. Ti moram povedat, da 50 ni nobena huda starost, taka, o kateri Smolar govori …

Kaj pa Wild Boys od Duranovcev???

Sigurno jo bo spomnila na divje fante in divja leta.

Matr, se pa vidi, da si še zelo mlada. Ti moram povedat, da 50 ni nobena huda starost, taka, o kateri Smolar govori …[/quote]

Ma vem, da ni nobena taka huda starost … :)) Ampak glih kako Bog ne daj da bi crknu televizor ji pa za 50 let res ne bi dajala. :))))))))))

Mlada pa sem, itak. :))))))) Vsako leto bolj. ;)))

Matr, se pa vidi, da si še zelo mlada. Ti moram povedat, da 50 ni nobena huda starost, taka, o kateri Smolar govori …[/quote]

Ma vem, da ni nobena taka huda starost … :)) Ampak glih kako Bog ne daj da bi crknu televizor ji pa za 50 let res ne bi dajala. :))))))))))

Mlada pa sem, itak. :))))))) Vsako leto bolj. ;)))[/quote]

Če nisem prepozna, sama si rekla, da na njen karakter bolj paše rokovska glasba, Smolar to pač ni, edino mogoče, če se ga ženska zatolče, pa ji bo potem fajn 🙂

Cel kup rokovskih imaš zgoraj napisanih (iz njene oz. moje, he, he generacije), vse boljše kot Smolar, če mene vprašaš. No, v bistvu, sama bi še celo kar pit začela, če bi ga poslušala 🙂

tina turner simple the best

jaaaaaaaaaaa, kako se nismo že prej spomnili, zdaj je najbrž že prepozno …

New Report

Close